Uncategorized

iulie 2, 2013
 

Pe 31 iulie, Sting vine în concert la București!

Mai multe articole de »
Postat de:
Etichete: , , ,

Pe 31 iulie 2013, de la ora 20.oo, îl puteți vedea în concert, la București-Romexpo, pe artistul internațional Sting. Urmare a succesului înregistrat de turneul mondial Sting 2011-2012, Live Nation este încântată să anunțe că turneul Back to Bass va continua în acest an, iar Sting va interpreta multe din cele mai cunoscute hituri ale sale, acompaniat de o trupă formată din cinci muzicieni.

Turneul pornește în luna mai în America de Nord, iar în iulie ajunge în Europa, cu spectacole programate în Suedia, Franța, Germania, Norvegia, Italia și România (itinerariul complet mai jos). Concertul de la București are loc pe data de 31 iulie, este găzduit de Romexpo și organizat de Marcel Avram și East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment.

Turneul Back to Bass a încântat criticii de pretutindeni și a cules recenzii spectaculoase:

  • Sting este atemporal într-un spectacol sublim „. (The Boston Globe, October 24, 2011)
  • Un Sting mai bun ca niciodată ” (Nice Matin, November 13, 2012)
  • Concertul anului ” (Korzar, November 18, 2012)
  • Concertul său este o capodoperă muzicală ” (Onet Muzyka, November 22, 2012)

Sting îi va avea alături pe scenă pe vechiul său colaborator, chitaristul Dominic Miller, pe Vinnie Colaiuta (tobe), David Sancious (clape), Peter Tickell (vioară electrică) și Jo Lawry (voce).

Compozitor, interpret, autor, actor, activist – Sting s-a născut în orașul englez Newcastle, iar în 1977 s-a mutat la Londra pentru a forma trupa The Police, alături de Stewart Copeland și Andy Summers. Formația a lansat cinci albume, a câștigat șase Premii Grammy, iar în 2003 a fost introdusă în The Rock and Roll Hall of Fame.

Din 1985, Sting a lansat 13 albume solo. Pentru a marca aniversarea a 25 de ani de carieră, Sting a lansat 25 Years, un box set de colecție și albumul The Best Of 25 Years. Sting 25, aplicația gratuită pentru iPad, onorată cu distincția Cannes Lions la categoria Best Design/Aestetic la Cannes Lions International Festival of Creativity este disponibilă prin iTunes și oferă acces la imagini din concertul aniversar de 60 de ani al artistului, plus interviuri, fotografii, videoclipuri și multe altele.

Sting a vândut aproape 100 de milioane de albume, solo dar și alături de Police, iar ca artist solo a câștigat încă 10 Premii Grammy, un Golden Globe, un Emmy și a fost de trei ori nominalizat la Oscar.

Prețurile biletelor variază: Tribună/Pe scaune – 479,25 lei, Golden Circle (promo) – 272,64 lei, Silver Circle (promo) – 204,48 lei, Acces general (promo) – 144,84 lei. Biletele promo vor fi valabile până la epuizarea a câte 2.000 de bilete din fiecare categorie. Ulterior, prețurile vor fi următoarele: Golden Circle – 340,8 lei, Silver Circle – 255,6 lei, Acces general – 181,05 lei.
Rezervări se pot face în Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, precum și online, pe eventim.ro .

 

 
 

 

Ritmuri de jazz la Iaşi

Unul dintre cei mai importanţi cântăreţi români de jazz, Ion Baciu Junior, a concertat miercuri seară la Iaşi. Născut într-o familie cu tradiţie muzicală, tatăl fiind dirijor al Filarmonicii „Moldova”din Iaşi, ...
de
 

 
 

Mega concert în Piaţa Palatului

În această seară, de la ora 19.00, pe scena din faţa Palatului Culturii, trei nume mari vor cânta şi încânta ieşenii. Este vorba de James Arthur, Smiley şi Delia. Concertul vine să încheie cea de-a XXIV-a ediție a ...
de
 

 
 

Demitere de marcă în Primărie

Mulţi ieşeni ar putea fi dezamăgiţi de concertul organizat cu ocazia Sărbătorilor Iaşului. Primarul interimar al municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a organizat astăzi o conferinţă de presă. În cadrul acesteia, edilu...
de
 

 

 

Terminal nou la Aeroportul Iaşi

În urmă cu câteva zile, conducerea Aeroportului Internaţional Iaşi a anunţat inaugurarea noului terminal pentru pasageri. La evenimentul ce va avea loc sâmbătă, sunt invitate oficialităţi locale, dar şi de la Bucure...
de
 

 
 

Ieşenii au căldură în calorifere

Din cauza temperaturilor scăzute din ultima perioadă, ieşenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare au de sâmbătă căldură în calorifere. Cu toate acestea, nu toţii locatarii vor să beneficieze încă de a...
de
 

 
 
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi