Social

iulie 30, 2015
 

IA ȘI Urcă pentru Ludo!

Mai multe articole de »
Postat de:
Etichete: , , ,

Sportivul Ludovic Vieru a fost diagnosticat cu borelioza (boala Lyme). Din nefericire, boala sa a fost descoperită târziu și el bănuie că a primit-o de la mușcătura unei căpușe în primăvară, în timpul alergărilor sale prin Pădurea Bârnova, la antrenamente pentru concursurile echipei sale de alergare montană (IA ŞI urcă).

Boala a evoluat in pofida tratamentului instituit în România spre un diagnostic mai complex, Multi Infection Syndrom, afecțiune care se tratează exclusiv la o clinica specializată în Germania, cu niște costuri care depășesc posibilitățile financiare ale sportivului.

Puteti sa ajutati sportivul care a “doborât” Kilimanjaro(cel mai inalt varf din Africa), Mont Blanc, Elbrus(cel mai inalt varf din Europa ), Damavand(cel mai inalt vulcan din Asia), Kazbegy și multe alte varfuri. Este si fost dublu campion naţional la turism sportiv montan în cadrul Clubului Penicilina Iaşi. Practica si alergarea montana, unde anul acesta a reusit sa urce de 4 ori pe podium(de 3 ori pe locul intai).

Pentru a-l ajuta pe  Ludovic veniți la evenimentul organizat duminică, 2 august 2015, pe dealul Bucium (Releu). Oricine este binevenit la cursa și fiecare va parcurge traseul propus așa cum dorește: alergând, pedalând sau făcând o simplă drumeție, iar la sfârșit fiecare poate să contribuie cât poate pentru aceasta cauză. Dacă cineva poate să-l ajute financiar, iată două conturi deschise la Banca Transilvania:

  • EURO – RO98BTRLEURCRT00E2635501
  • LEI: RO39BTRL02401201E26355XX

SWIFT: BTRLRO22. Titularul contului este Ludovic Iulian Vieru.

 

Sursa: www.iasifun.ro

 
 

 

CNN onorează „micile minuni”: 3 copii care au schimbat lumea în 2012

Jessica Rees avea 11 ani când medicii i-au spus că are o tumoare pe creier şi că va trebui, împreună cu părinţii ei să îşi „abandoneze” vieţile pentru a putea merge zilnic la spital pentru tratament. Într-o...
de
 

  
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi