Social

aprilie 8, 2013
 

Aeroportul Iaşi continuă procesul de modernizare

Mai multe articole de »
Postat de:
Etichete: , , , ,

Conducerea Aeroportului Iaşi menţine ferm angajamentul de a oferi comunităţii ieşene o perspectivă reală de a dezvolta aerogara, prin continuarea procesului de modernizare.

Aeroportul Iaşi mulţumeşte public tuturor participanţilor la licitaţia privind construirea noii piste, pentru efortul depus în elaborarea ofertelor. Îi asigurăm că am fost obiectivi în întreg procesul de evaluare, fiind onoraţi de interesul unor firme şi asocieri de anvergură, interes pe care îl aşteptăm în continuare pentru investiţiile în infrastructura aeroportuară ieşeană.

Aeroportul Iaşi respinge categoric orice scenariu bazat pe teoria conspiraţiei, orice acuzaţie cu privire la nerespectarea condiţiilor legale privind desfăşurarea licitaţieiAeroportul Iaşi a înţeles să deruleze cea mai importantă investiţie a judeţului cu respectarea întru totul a legislaţiei aplicabile în domeniul achiziţiilor publice şi cu diligenţa necesară asigurării unui proces de evaluare transparent, clar şi fără echivoc. Documentaţia şi criteriile de evaluare au fost aduse la cunoştinţa tuturor ofertanţilor, răspunsurile pentru clarificări fiind date în termenul legal.

Totul este realizat pentru ieşeni şi ceilalţi cetăţeni ai MoldoveiOferta declarată câştigătoare este cea care s-a clasat pe locul întâi la aplicarea concomitentă a criteriilor preţ şi perioadă de oprire a traficului. Comentariile doar pe marginea primului criteriu, preţul, sau doar pe marginea celui de-al doilea, durata de oprire a traficului – fără a lua în calcul minim aceşti doi factori însumaţi – sunt complet eronate.

În condiţiile eligibilităţii tuturor ofertelor participante, desemnarea unui alt câştigator – fără a respecta astfel algoritmii de calcul declaraţi în SEAP – ar fi dus la anularea întregii proceduri.”, a declarat Directorul General al Aeroportului Internaţional Iaşi, Domnul Marius BODEA.

În perioada imediat următoare, Aeroportul Iaşi îşi asumă demararea altor investiţii, cu valori semnificative, parte a proiectului de poziţionare strategică pe harta principalelor infrastructuri aeroportuare regionale europene.

Aeroportul Iaşi va impune clauze contractuale ferme pentru respectarea întocmai a ofertei asumate şi angajate de câştigător, privind construcţia noii piste. În cazul următoarelor investiţii anunţate, va fi respectată legea în litera şi spiritul său, la fel ca şi până acum.

Avem nevoie de o imagine pozitivă a Aeroportului Iaşi, insistând, ca şi în cazul acestei informări, asupra preluării şi prezentării corecte a informaţiilor şi principiilor care au stat la baza procedurii de licitaţie.”, a mai afirmat Directorul General al Aeroportului Internaţional Iaşi, Domnul Marius BODEA.

 
 

 

Victorie categorică în Copou

CSMS Iași a reușit o partidă perfectă împotriva formației CSU Craiova, în etapa a V-a din play-out-ul Ligii 1, în fața a 10.000 de ieșeni care au umplut stadionul „Emil Alexandrescu” din Copou. CSMS a câștigat c...
de
 

 
 

La un meci de play-off

CSMS Iași va juca în ultima etapă din sezonul regulat un meci capital pentru accederea în play-off-ul Ligii I. Trupa lui Nicolo Napoli se va duela mâine, în deplasare, cu formația Steaua București. Înaintea acestui mec...
de
 

 
 

Chirica a mai reglementat nişte intersecţii

Municipalitatea a anunţat noi reglementări de fluidizare a traficului din Iaşi prin autorizarea priorităţii de dreapta sau afişarea de verde intermitent pentru patru mari intersecţii din Iaşi. Proiectul „Sistemul de M...
de
 

 

 

Crucea Roşie a primit prima ambulanţă

La sfârşitul anului 2015, Crucea Roşie, filiala Iaşi a primit prima ambulanţă, adusă din Italia. Din 2016, această autoutilitară va fi pusă în funcţiune.Totodată, reprezentanţii Crucii Roşii speră să li amplifi...
de
 

 
 

Ajunşi la spital cu arsuri grave

Tot mai multe cazuri disperate ajung zilnic la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul ,,Sf. Spiridon” Iaşi. Doi bărbaţi din judeţul Suceava au fost transportaţi în stare gravă la spital, după ce au suferit a...
de
 

 
 
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi