Economic

decembrie 25, 2012
 

The Phorce, prima geantă Smart

Mai multe articole de »
Postat de:
Etichete: , ,

O geantă care încarcă toate gadgeturile pe care le deții, comunică cu smartphone-ul tău și se transformă din geantă tip messenger, în rucsac sau servietă nu poate fi altceva decât o geantă Smart.

Creatorii The Phorce pun accentul pe mobilitate, putem să fim dimineață în București, la prânz la o întâlnire în Bruxelles, iar seara înapoi acasăla Iași. Gențile clasice sunt depășite de ritmul nebun în care se mișcă lumea, de aceea, The Phorce este capabilă să încarce simultan trei dispozitive USB. De exemplu, poate încărca un iPhone 5 de până la 8 ori și poate oferi 7 ore de autonomie unui Mac.

Geanta are1,7 kgși este capabilă să se conecteze prin bluetooth la smartphone-ul posesorului. Poți vedea astfel exact câtă putere mai are bateria, sau de câte ori mai poți să îți încarci tableta. De asemenea, geanta îți poate trimite astfel notificări. În cazul în care îți uiți geanta The Phorce undeva, tot ea te va anunța pe telefon să te întorci înapoi să o recuperezi.

The Phorce este un proiect Kickstarter, o platformă care încurajează strângerea de fonduri pentru demararea de proiecte creative interesante. La sfârșiul lunii decembrie, vor fi selectați partenerii cu care cei care au conceput geanta vor lucra îndeaproape, astfel încât până anul viitor în mai geanta să fie disponibilă pe piață.

 

Sursă: businessage.ro

Autor: Gianina Gheorghiu, redactor Agenția de Presă Info Apollonia

 
 

 

Te uiţi la televizor? În curând se va uita şi el la tine

În lumea nouă a tehnologiei, televizoarele nu sunt concepute numai pentru a fi privite, ci și pentru a-i privi, la rândul lor, pe telespectatori. Cu ocazia International Consumer Electronics Show, cel mai mare eveniment de ...
de
 

  
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi