Economic

noiembrie 10, 2013
 

29 noiembrie – Ziua marilor reduceri

Mai multe articole de »
Postat de:
Etichete: , ,

Anul acesta, 29 noiembrie este data la care Vinerea Neagră soseşte din nou în magazinele din România. Ca şi anii trecuţi, magazinele care au pe rafturi produse electronice şi electrocasnice sunt primele care se aruncă în cursa câştigării unui număr cât mai mare de clienţi.

Ideea unei zile în care reducerile se aplică pentru toate produsele de pe rafturi încântă clienţii magazinelor, deoarece, cu reduceri de 30, 40 sau chiar 50%, atât magazinele, cât şi cumpărătorii, reuşesc să iasă în câştig.

Magazine care participă la Vinerea Neagră sunt: eMAG, Evomag, PC Garage, F64, ClickShop, Marketonline, Azerty, Magazinultau, Altex, Domo, Carrefour, Flanco, TinaR, Ecco Shoes, Miniprix, Boutique Mall, Nemira, Elefant.ro, Libris, Okian, BookCity, Bebe Bliss, Best Kids, DinoLand, 101 Jucării, E-Cadou, USBMania, FunGift și Cadouri De Top.

Sursa: Mediafax

 

 
 

 

Vineri 23 noiembrie e „Black Friday” la concerte!

Reprezentanţii reţelei de ticketing BILETOO şi ai site-ului BLT.ro, în colaborare cu organizatorii de evenimente din România, au decis  să aducă iubitorilor de concerte o zi cu reduceri colosale.  Astfel, vineri 23 no...
de
 

  
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi