Cultura

iunie 20, 2014
 

Invitație la vernisajele expozițiilor Asociației Absolvenților UAGE și UAGE în FIE 2014

Mai multe articole de »
Postat de:
Etichete: , , ,

Vernisajele expozițiilor organizate de către UAGE, Asociația Absolvenților UAGE și partenerii lor, în cadrul FIE 2014:

1. „VISITING ART HISTORY”
–  o expoziţie de pictură ce va fi deschisă în „Sala paşilor pierduţi” (UAIC), în perioada 20 – 29 iunie 2014, proiect realizat de către UAGE  în colaborare cu Asociaţia Absolvenţilor UAGE şi  Universitatea „Al.I.Cuza”- Iaşi, in cadrul FIE 2014. Expoziţia este înscrisă în proiectul anual “ARTIŞTI ABSOLVENŢI LA IAŞI, 1860-2014” al Asociaţiei Absolvenţilor UAGE.
Vernisajul va avea loc vineri 20 iunie, ora 18.00, în „Sala paşilor pierduţi”, U.A.I.C. (B-dul Carol nr.11 Iaşi); va fi urmat de un moment poetic susţinut de către actriţa Irina Elena Frunză.

2. „MEDICINA ŞI ARTA”- o expoziţie de arte vizuale a absolvenţilor U.A.G.E. ce va fi deschisă la Institutul de Anatomie- UMF Iaşi, în perioada 20 – 29 iunie 2014,  un proiect realizat de către UAGE  în colaborare cu Asociaţia Absolvenţilor UAGE şi  Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr.T. Popa”- Iaşi, în cadrul FIE 2014. Expoziţia este înscrisă în proiectul anual “ARTIŞTI ABSOLVENŢI LA IAŞI, 1860-2014” al Asociaţiei Absolvenţilor UAGE.
Vernisajul va avea loc luni 23 iunie, ora 18.00, la Institutul de Anatomie din cadrul UMF Iaşi (Str.Universităţii nr.16); va fi urmat de un moment poetic susţinut de către actorul Dumitru Georgescu.

3. „NATURA ŞI ARTA”-
  o expoziţie de arte vizuale a absolvenţilor U.A.G.E. ce va fi deschisă la Galeria de artă “Sala de marmură” a Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad”- Iaşi (Str. Aleea Sadoveanu nr. 8), în perioada 20 – 29 iunie 2014,  un proiect realizat de către UAGE  în colaborare cu Asociaţia Absolvenţilor UAGE şi USAMV, în cadrul FIE 2014. Expoziţia este componentă a proiectului anual “ARTIŞTI ABSOLVENŢI LA IAŞI, 1860-2014” al Asociaţiei Absolvenţilor UAGE.
Vernisajul va avea loc miercuri 25 iunie, ora 18.00, în “Sala de marmură” a USAMV-Iaşi (Str. Aleea Sadoveanu nr. 8); va fi urmat de un moment poetic susţinut de către actriţa Carmen Hăisan.

4. „ŞTIINŢA ŞI ARTA”- 
 o expoziţie de pictură a absolvenţilor U.A.G.E. ce va fi deschisă în „Sala paşilor pierduţi” (TUIASI), în perioada 20 – 29 iunie 2014, un proiect realizat de către UAGE  în colaborare cu Asociaţia Absolvenţilor UAGE şi  Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”- Iaşi, in cadrul FIE 2014. Expoziţia este înscrisă în proiectul anual “ARTIŞTI ABSOLVENŢI LA IAŞI, 1860-2014” al Asociaţiei Absolvenţilor UAGE.
Vernisajul va avea loc vineri, 27 iunie, ora 18.00, în “Sala paşilor pierduţi” (TUIASI); va fi urmat de un moment poetic susţinut de către actriţa Elena Zmuncilă.

 
 

 

Victorie categorică în Copou

CSMS Iași a reușit o partidă perfectă împotriva formației CSU Craiova, în etapa a V-a din play-out-ul Ligii 1, în fața a 10.000 de ieșeni care au umplut stadionul „Emil Alexandrescu” din Copou. CSMS a câștigat c...
de
 

 
 

La un meci de play-off

CSMS Iași va juca în ultima etapă din sezonul regulat un meci capital pentru accederea în play-off-ul Ligii I. Trupa lui Nicolo Napoli se va duela mâine, în deplasare, cu formația Steaua București. Înaintea acestui mec...
de
 

 
 

Chirica a mai reglementat nişte intersecţii

Municipalitatea a anunţat noi reglementări de fluidizare a traficului din Iaşi prin autorizarea priorităţii de dreapta sau afişarea de verde intermitent pentru patru mari intersecţii din Iaşi. Proiectul „Sistemul de M...
de
 

 

 

Crucea Roşie a primit prima ambulanţă

La sfârşitul anului 2015, Crucea Roşie, filiala Iaşi a primit prima ambulanţă, adusă din Italia. Din 2016, această autoutilitară va fi pusă în funcţiune.Totodată, reprezentanţii Crucii Roşii speră să li amplifi...
de
 

 
 

Ajunşi la spital cu arsuri grave

Tot mai multe cazuri disperate ajung zilnic la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul ,,Sf. Spiridon” Iaşi. Doi bărbaţi din judeţul Suceava au fost transportaţi în stare gravă la spital, după ce au suferit a...
de
 

 
 
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi