Tineret

mai 1, 2013
 

Se dă startul înscrierilor la Fotomaraton’13!

Mai multe articole de »
Postat de:
Etichete: , , , ,

Începând de miercuri, 1 mai, până miercuri, 15 mai 2013, Institutul francez Iaşi invită pasionaţii de fotografie să se înscrie în cursa fotografică FOTOMARATON, aflată anul acesta la cea de-a IX-a ediţie.

Pentru înscriere, trebuie completate datele personale în textul evidenţiat mai jos şi trimis la adresa

[email protected]

În perioada 13-16 mai 2013 veţi primi un mesaj de confirmare, ce va conţine şi numărul de concurs. Înaintea înscrierii este obligatorie lectura Regulamentului concursului, care poate fi consultat AICI.
Nume:……………………………
Prenume:………………………..
Data naşterii:……………………
Adresa poştală:…………………
E-mail:…………………………..
Nr. de telefon:…………………..
Declar că am citit Regulamentul concursului şi sunt de acord cu prevederile acestuia.

PROGRAM FOTOMARTON’13:
• Sâmbătă, 18 mai, ora 8.00:

Sosirea celor trei categorii („Copii”, „Tineri” şi „Adulţi”) la „Punctul de control 1” (sediul Institutului francez Iaşi, bd. Carol I nr. 26) pentru primirea instrucţiunilor şi a primelor teme din concurs („Copiii” vor primi 4 teme, iar „Tinerii” şi „Adulţii” – 6 teme).
• ora 9.00:
Se dă starul competiţiei Fotomaraton’13.
• ora 13.00:
– Categoria „Copii” revine la „Punctul de control 1” (sediul Institutului francez Iaşi, bd. Carol I nr. 26) pentru a transfera organizatorului fotografiile în vederea jurizării, în condiţiile regulamentului de concurs.
– Categoriile „Tineri” şi „Adulţi” se deplasează la „Punctul de control 2” (magazinul Yellow Store, Iaşi, Palas, 7A, parter) pentru a primi ultimele 6 teme
• orele 20.00-22.00:
– Categoriile „Tineri” şi „Adulţi” revin la „Punctul de control 1” (sediul Institutului francez Iaşi, bd. Carol I nr. 26) pentru a transfera organizatorului fotografiile pentru jurizare, în condiţiile Regulamentului de concurs.
• Vineri, 4 octombrie, ora 18.00 (Sala „B. Fondane” a Institutului francez Iaşi, bd. Carol I nr. 26):
Premierea câştigătorilor şi vernisajul expoziţiei fotografiilor câştigătoare.
Concursul are un format original: timp de 12 ore, fiecare participant trebuie să realizeze 12 fotografii pornind de la cele 12 teme propuse de către organizatori. Fotomaraton’13 este destinat exclusiv participanţilor care utilizează aparate de fotografiat digitale.

Fotomaraton’13 are trei categorii de participare, în funcţie de vârsta concurenţilor: „Copii” (7-13 ani), „Tineri” (14-17 ani) şi „Adulţi” (peste 18 ani).
Categoriile „Tineri” şi „Adulţi” vor începe cursa fotografică la ora 9.00 şi o vor încheia la ora 21.00. Aceste două categorii vor trata toate cele 12 teme ale Fotomaratonului.
Excepţie face categoria „Copii”, care va începe cursa fotografică tot la ora 9.00, dar o va încheia la ora 13.00. Copiii vor trata doar primele 4 teme din concurs.

Cei care NU vor realiza toate temele NU vor putea concura pentru Marile Premii aferente celor trei categorii de vârstă, ci doar pentru premiile corespunzătoare fiecărei teme.

La plecarea în competiţie, „Copiii” vor fi însoţiţi de un adult (care va prezenta organizatorilor actul propriu de identitate şi acordul parental). „Tinerii” şi „Adulţii” participă singuri în competiţie (la primirea legitimaţiei de concurs vor avea obligaţia de a prezenta organizatorilor actul propriu de identitate).

Juriul Fotomaraton este format din profesionişti ai fotografiei şi artelor vizuale şi organizatori.
Pentru mai multe informaţii:
• www.institutulfrancez.ro
• Dan Daia (Responsabil Proiecte culturale şi comunicare): 0788.303.244 / [email protected]
• Institutul francez Iaşi, bd. Carol I nr. 26

 
 

 

Festival internaţional de Muzică pentru Copii, la Iaşi

Asociaţia Music for Kids şi City Hall Iaşi organizează a 7-a ediţie a Festivalului internaţional de Muzică pentru Copii şi Adolescenţi. Evenimentul este o competiţie de interpretare care are drept scop promovarea tine...
de
 

 
 

Victorie categorică în Copou

CSMS Iași a reușit o partidă perfectă împotriva formației CSU Craiova, în etapa a V-a din play-out-ul Ligii 1, în fața a 10.000 de ieșeni care au umplut stadionul „Emil Alexandrescu” din Copou. CSMS a câștigat c...
de
 

 
 

La un meci de play-off

CSMS Iași va juca în ultima etapă din sezonul regulat un meci capital pentru accederea în play-off-ul Ligii I. Trupa lui Nicolo Napoli se va duela mâine, în deplasare, cu formația Steaua București. Înaintea acestui mec...
de
 

 

 

Chirica a mai reglementat nişte intersecţii

Municipalitatea a anunţat noi reglementări de fluidizare a traficului din Iaşi prin autorizarea priorităţii de dreapta sau afişarea de verde intermitent pentru patru mari intersecţii din Iaşi. Proiectul „Sistemul de M...
de
 

 
 

Crucea Roşie a primit prima ambulanţă

La sfârşitul anului 2015, Crucea Roşie, filiala Iaşi a primit prima ambulanţă, adusă din Italia. Din 2016, această autoutilitară va fi pusă în funcţiune.Totodată, reprezentanţii Crucii Roşii speră să li amplifi...
de
 

 
 
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi