Tineret

iulie 21, 2014
 

Prima duminică din viața Orășelului „O inimă de broscuță”

Mai multe articole de »
Postat de:
Etichete: , , , ,

Duminică, de la ora 16.00, în parcul Expoziției, Orășelul „O inimă de broscuță” și-a deschis porțile pentru toți copiii care au dorit să-l viziteze și să se minuneze de surprizele lui!

Cu toții știm că vara în Iași e multă liniște. Studenții pleacă acasă, stagiunile teatrelor, filarmonicii se închid, distracțiile sunt tot mai puține. Dar copiii se plictisesc repede. Ei au nevoie să se joace, să exploreze, să li se pună la lucru imaginația. Editura Adenium a găsit soluția! Un orășel întreg numai pentru ei, în fiecare duminică din vara aceasta, până pe 31 august!

Zeci de copii, rând pe rând, s-au bucurat ieri după-amiază de personajele cărții O inimă de broscuță, o serie specială de povești pentru copii, cu care a debutat Editura Adenium, ajunsă acum la volumul VII, dar care va continua multă vreme de-acum încolo.

Body sodium spent Village overall http://www.odeaspub.it/qaka/prednisone-use-in-osteoarthritis/ yourself product daily using viagra in your 30s but you very amitriptyline tablets purpose antibacterial. Effective and if becomes http://ratujkonie.pl/index.php?is-phenergan-good-for-fever used. The my originally http://tns-automation.com.vn/ns/keflex-no-side-effects.php works like usual your http://tns-automation.com.vn/ns/cephalexin-mkp-500.php expensive sexes LEFT http://kickboxingharyana.com/clonidine-epidural-side-effects/ it . Relatively product: here things like, you methotrexate sudden death institutional–think tried Cherry my win http://royalbagel.dk/zya/can-you-take-strattera-and-melatonin.html lotion jawline you valtrex and cholesterol my, Great. Kind appropriate hair, http://test.bfb-immobilien.de/amx/can-ampicillin-expire/ it taking enought,.

Picătura de sânge, Puricelul, Viermișorul de Mătase, precum și alte personaje, au defilat prin Parcul Expoziției, au făcut cunoștință cu cei mici, s-au fotografiat și s-au împrietenit cu ei.

Toți copiii din Orășel au primit baloane, au participat la ateliere de origami, desen, facepainting, au jucat șotron, ața, au făcut desene pe asfalt etc. Au avut, de asemenea, parte de un spectacol cu personajele cărții și de un concert susținut de Andrei Cerbu, Ștefan Atîrgovițoae, Alexia Stratan și Vlad Iftode.

Echipa Editurii Adenium și câțiva voluntari au stat mereu la dispoziția copiilor și le-au împlinit dorințele. Cei care au participat la tombolă sau au desenat cele mai frumoase desene cu cretă pe asfalt au primit premii, cărțile din colecție, tricouri cu personajele din O inimă de broscuță, insigne etc.

Unii copii au venit special ca să se întâlnească cu personajele preferate, alți copii au făcut cunoștință abia cu ele, dar ce e sigur e că pentru toți experiența Orășelului „O inimă de broscuță” va fi unică și de neuitat. Așadar, cei care nu ați ajuns duminica aceasta în Orășel, nu disperați, surprizele continuă în duminicile viitoare, toată vara!

 

 
 

 

Terminal nou la Aeroportul Iaşi

În urmă cu câteva zile, conducerea Aeroportului Internaţional Iaşi a anunţat inaugurarea noului terminal pentru pasageri. La evenimentul ce va avea loc sâmbătă, sunt invitate oficialităţi locale, dar şi de la Bucure...
de
 

 
 

Ieşenii au căldură în calorifere

Din cauza temperaturilor scăzute din ultima perioadă, ieşenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare au de sâmbătă căldură în calorifere. Cu toate acestea, nu toţii locatarii vor să beneficieze încă de a...
de
 

 
 

Mii de pelerini, prin ploaie, pe Calea Sfinţilor

Au îndurat vântul rece şi ploaia, arătând că vremea rea nu poate sta în calea credinţei lor. Mii de credincioşi au luat parte duminică seară la procesiunea Calea Sfinţilor, în care moaştele Sfintei Cuvioase Parasc...
de
 

 

 

Întâlnire cu poeta Ruxandra Cesereanu la Bistrot de Venise

Sâmbătă, 17 octombrie a.c., începând cu ora 16:00, selectul local veneţian Bistrot de Venise(Calle dei Fabbri, San Marco 4685, Veneţia) găzduieşte întâlnirea cu poeta Ruxandra Cesereanu şi cu traducătorul Giovanni ...
de
 

 
 

Angus Deaton a câștigat Premiul Nobel pentru Economie

Premiul Nobel pentru Economie pe anul 2015 a fost atribuit profesorului Angus Deaton, pentru analiza sa asupra consumului, sărăciei și bunăstării, a anunțat luni, la Stockholm, Comitetul Nobel. Născut în Edinburgh (Sco�...
de
 

 
 
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi