Tineret

noiembrie 4, 2013
 

„Distracție gratis, nu degeaba” la UNIFEST

Mai multe articole de »
Postat de:
Etichete: ,

Luna noiembrie readuce în Iași festivalul studenților din România UNIFEST, ajuns la cea de-a XII-a ediție. Acesta se va desfășura în perioada 4-15 noiembrie, timp în care vor avea loc diverse manifestări culturale, educaționale, sportive și de divertisment. În deschiderea evenimentului au fost lansate 1001 lampioane, care au dat startul unei agende pline de activități.

Marți, 5 noiembrie, începând de la ora 20.00, la Casa de Cultură a Studenților se alege Miss UNIFEST.

Miercuri, 6 noiembrie, studenții au de ales între un workshop de dans ce se desfășoară la Sala de sport UTI și un workshop de teatru, în Aula Magna a Universității „Petre Andrei” Iași. La atelierul de dans, participanții vor învăța de la Alexandru Ignat, instructor-coregraf al clubului Quasar Dance din cadrul CCS Iași, pașii de streetdance autentic, totul pe ritmuri de hip-hop, r’n’b şi funk.

Joi, 7 noiembrie, Casa de Cultură a Studenților găzduiește Iași Guitar Festival, iar vineri studenții se întrec în activități sportive, ce vor continua până pe 11 noiembrie. UNIFEST Sport este o competiție sportivă ce antrenează echipe ale organizațiilor studențești din Iași. Competițiile de fotbal, streetball, tenis de masă și volei se vor desfășura la baza sportivă a campusului Tudor Vladimirescu în perioada 8-10 noiembrie.

Sâmbătă, 9 noiembrie, va avea loc o acțiune de ecologizare în campusuri, iar devoratorii de publicitate vor petrece o noapte la Teatrul Fix unde vor urmări cele mai distractive proiecții din domeniul reclamelor naționale și internaționale din ultimul deceniu.

Manifestările din perioada 11-14 noiembrie sunt: „Liga se combină”, reprezentație de teatru, concert rock, concert folk și workshop de pictură.

Proiectul „Liga se Combină” este o manifestare cultural-artistică ce își propune ilustrarea creativității studenților, lucrul în echipă, imaginația lor și potențialul lor de a performa pe o scenă în fața publicului. Vor fi formate opt echipe, care vor alcătui programul cultural-artistic prin organizarea unor momente unice. Echipele vor fi formate din membri a câte două organizații diferite.

Pe 14 noiembrie trupa de teatru amator „Ludic”  va susține o reprezentație în sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților.

You rock este un eveniment ce își propune să susțină artiștii ieșeni oferindu-le un cadru propice să își susțină reprezentația. Vor concerta trupe locale ca Glasgow, Skyline și The pretty visitors. În timpul concertului se vor filma trei videoclipuri pentru trupele invitate, oferindu-le o nouă cale de promovare în același timp, publicul având ocazia de a apărea în clip alături de trupa preferată.

Aflat sub sloganul, „Distracție gratis, nu degeaba”, UNIFEST se încheie printr-o petrecere tradițională românească, vineri, 15 noiembrie, de la ora 20.00 în Foaierul Casei de Cultură a Studenților Iași.

 

 

 

 
 

 

Istoria automobilului în România

România anului 2018 este o ţară supraaglomerată de maşini. Nu concepem deplasarea fără maşină! Ne plângem frecvent că trăim într-un mediu extrem de poluat…Țara noastră nu are o bogată istorie în ceea ce p...
de Laura Romila
 

 
 

VREAU!

„Vreau să ne jucăm, vreau să îmi cumperi gadget-uri, vreau să plec în tabără, vreau să ies cu prietenii” – un șir nesfârșit de cereri, care debutează în prima zi de viață a copilului și ține până c...
de Laura Romila
 

 
 

Generația „NEET”

Guvernul vrea să convingă angajatorii din România să încheie contracte de muncă și cu tinerii care nu sunt preocupați de școală, numiți de specialiști ″Generația NEET″⁣. Dacă angajatorul depune o cerere la a...
de Laura Romila
 

 

 

ADMITERE 2018 Universitatea „Apollonia” din Iaşi

VIITORUL TĂU DEPINDE DE ALEGERILE PE CARE LE FACI ACUM! Vrei să devii un profesionist în Comunicare şi Relaţii Publice? Vrei să descoperi lumea din spatele micului ecran, să înveţi să filmezi, să montezi sau să devi...
de Laura Romila
 

 
 

CASE DE SUTE DE ANI, MUTATE PENTRU CA TURIȘTII SĂ AJUNGĂ MAI UȘOR LA ELE

Bucovina, o parte a României puțin știută, care-i fascinează pe vizitatori cu frumusețea ei, își păstrează tradițiile și autenticitatea. În ultimii ani, zeci de case vechi au fost renovate și de multe ori mutate, ...
de Laura Romila
 

 
 
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi