Tineret

decembrie 20, 2013
 

Aflaţi ce evenimente vă aşteaptă în weekend la la Palas Mall

Mai multe articole de »
Postat de:
Etichete: , , ,

În weekend-ul premergător Crăciunului, ieşenii şi nu numai sunt aşteptaţi la cumpărături în ansamblul urbanistic Palas şi să se delecteze cu evenimentele deosebite pregătite: concert Lora & Friends, concurs de frumuseţe pentru prichindei, colinde, spectacol al Filarmonicii Iaşi, târguri de cadouri şi proiecţie 3D pe Palatul Culturii.

Vineri, 20 decembrie, tradiţionalele cântece de iarnă vor răsuna în Atriumul Palas Mall, de la ora 13.00 şi vor continua până seara târziu. Printre cei care vor încânta audienţa se numără copiii de la Fanfara Rotaria şi elevii Colegiului Naţional de Artă „Octav Băncilă”. De la ora 18.00, cei mici sunt aşteptaţi la spectacolul „Lumea jucăriilor de Crăciun”, cu personaje din poveşti şi cu Moş Crăciun.

Publicul este invitat să asculte cele mai frumoase colinde şi sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 12.00. Filarmonica de Stat „Moldova” Iaşi a pregătit un concert de Crăciun, ai cărui protagonişti vor fi Adrian Petrescu, dirijor şi solist, Ciprian Ciotloş, la orgă, şi grupul coral de copii de la Colegiul Naţional de Artă „Octav Băncilă”. Spectacolul va avea loc înAtriumul Palas Mall, de la ora 19.00.

Și în această duminică, cei mici vor avea parte de o întâlnire cu lumea fascinantă a poveştilor. Reprezentaţia de teatru cu păpuşi va începe la ora 11.00, la scena din Atrium.

Tot în ultima zi a săptămânii, de la ora 12.00, în Atrium, cei mai frumoşi şi isteţi prichindei se vor întrece pentru titlul de„Miss şi Mister First Piticot”. Evenimentul, organizat de FirstModels, este singurul concurs de frumuseţe din ţară dedicat celor mici, competiţie la care pot participa copii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 12 ani.

De la ora 14.00 este programat spectacolul „Crăciun de Poveste”, cu dansuri, reprezentaţii de balet şi multe colinde. Două ore mai târziu, „Lumea jucăriilor de Crăciun” invadează din nou Atriumul Palas Mall.

Copii cu voci excepţionale, care s-au remarcat la emisiuni TV de descoperire de talente, vor urca pe scenă, în cadrul spectacolului „Crăciunul Jucăriilor”, care va începe la ora 18.00. Dya, Alexia Urtoi, Alexo, Theo Rose, Diana Vartolomei,Teodora Sava, Daria Bahrin, Denis Midone şi Mara Paparau sunt cei care vor cânta în cadrul evenimentului, iar la final,Lora va susţine un recital. Publicul este invitat să doneze o jucărie sau o hăinuţă pentru copii, care vor ajunge la prichindei aflaţi în situaţii speciale.

Prichindeii se pot întâlni cu Moş Crăciun în fiecare după-amiază la Palas Mall, până pe 22 decembrie 2013 inclusiv. Simpaticul bătrânel va fi prezent în intervalul orar 17.00 – 21.00, la jilţul de la bradul din Atrium.

Până luni, 23 decembrie inclusiv, în zona Hervis Sports din Palas Mall va avea loc Târgul Cadourilor Handmade. Daruri la fel de speciale mai pot fi găsite la Atelierul Artistului, de la etajul întâi al Atriumului.

Vizitatorii ansamblului Palas sunt invitaţi să se bucure de spectacolul de lumină şi culoare oferit de proiecţia 3D pe Palatul Culturii „Poveste de Crăciun”. Până pe 23 decembrie, impresionantul show 3D va rula în fiecare seară, la începutul fiecărei ore din intervalul 17.00 – 22.00.

 
 

 

Istoria automobilului în România

România anului 2018 este o ţară supraaglomerată de maşini. Nu concepem deplasarea fără maşină! Ne plângem frecvent că trăim într-un mediu extrem de poluat…Țara noastră nu are o bogată istorie în ceea ce p...
de Ioana Nedelcu
 

 
 

VREAU!

„Vreau să ne jucăm, vreau să îmi cumperi gadget-uri, vreau să plec în tabără, vreau să ies cu prietenii” – un șir nesfârșit de cereri, care debutează în prima zi de viață a copilului și ține până c...
de Ioana Nedelcu
 

 
 

Generația „NEET”

Guvernul vrea să convingă angajatorii din România să încheie contracte de muncă și cu tinerii care nu sunt preocupați de școală, numiți de specialiști ″Generația NEET″⁣. Dacă angajatorul depune o cerere la a...
de Ioana Nedelcu
 

 

 

ADMITERE 2018 Universitatea „Apollonia” din Iaşi

VIITORUL TĂU DEPINDE DE ALEGERILE PE CARE LE FACI ACUM! Vrei să devii un profesionist în Comunicare şi Relaţii Publice? Vrei să descoperi lumea din spatele micului ecran, să înveţi să filmezi, să montezi sau să devi...
de Ioana Nedelcu
 

 
 

CASE DE SUTE DE ANI, MUTATE PENTRU CA TURIȘTII SĂ AJUNGĂ MAI UȘOR LA ELE

Bucovina, o parte a României puțin știută, care-i fascinează pe vizitatori cu frumusețea ei, își păstrează tradițiile și autenticitatea. În ultimii ani, zeci de case vechi au fost renovate și de multe ori mutate, ...
de Ioana Nedelcu
 

 
 
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi