Social

decembrie 24, 2012
 

Diferenţa dintre Pepsi şi Coca-Cola, din cartea unui jurnalist american

Mai multe articole de »
Postat de:
Etichete: , ,

O carte scrisă de un jurnalist american încearcă să diferenţieze între preferinţa oamenilor pentru Pepsi sau Coca-Cola.

“Pepsi este mai dulce decât Coca-Cola. De asemenea, Pepsi are o uşoară aromă de lămâie, în timp ce Cola are o aromă slabă de stafide şi vanilie. însă aceste arome îşi pierd din intensitate după primul pahar, lucru care dezavantajează Coca-Cola”, scrie Malcolm Gladwell, jurnalist la „New Yorker”, în cartea sa despre intuiţia umană, Blink, potrivit ZF.ro.

În ce priveşte conţinutul nutriţional, Pepsi are puţin mai mult zahăr, calorii şi cofeină, în timp ce Coca-Cola are mai mult sodiu.

De asemenea, mai există diferenţe între alte arome naturale din compoziţia celor două băuturi. Cu toate acestea, multe persoane nu pot face diferenţa între ele.

Un studiu realizat de Samuel McClure şi Read Montague a arătat că preferinţele se împart în mod egal între consumatori, atunci când aceştia nu cunosc brandul băuturilor.
Ceea ce contează cu adevarat este brandul, iar Coca-Cola este indiscutabil în avantaj.

 

Sursa: newsiasi.ro

 
 

 

Autismul afectează diferit creierul bărbaţilor şi al femeilor

Potrivit Agerpres, autismul afectează în mod diferit creierul bărbaţilor şi al femeilor, relevă un studiu britanic, citat de BBC. Experţii susţin că fetele care suferă de autism riscă să fie mai stigmatizate de soci...
de
 

 
 

Cu cât un copil se uită mai mult la televizor, cu atât bea mai mult băuturi dulci

Potrivit Agerpres, fiecare oră petrecută de copii în faţa micului ecran creşte riscul consumului de băuturi gazoase dulci cu 50%, expunerea la reclamele publicitare fiind una dintre cauze – este concluzia unui studi...
de
 

  
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi