Social

ianuarie 2, 2013
 

Ce spun astrele despre fiecare zodie, pentru 2013

Mai multe articole de »
Postat de:
Etichete: , ,

Anul 2013 este unul benefic pentru majoritatea zodiilor în ceea ce priveşte cariera, iar cei din zodia Rac sunt cei mai norocoşi în acest an, motiv pentru care ar trebui să-şi înceapă unele afaceri.

Berbec

Pentru cei în zodia Berbec, 2013 va fi un an norocos din punct de vedere sentimental. În ceea ce priveşte cariera, latura creativă se va manifesta, cu precădere, iar negocierile pe plan profesional vor da roade anul acesta. Prima parte a anului va fi benefică, vor câştiga foarte mulţi bani, dar şi notorietate. Sănătatea generală va fi relaţionată de bunăstarea şi sănătatea celor din jur, în special de cea a familiei.

Taur

Pacea şi liniştea vor predomina în viaţa celor născuţi în această zodie. Va fi un an plin de oportunităţi, în care intuiţia şi inteligenţa vor fi cele mai mari atuuri. Cariera va fi înfloritoare, cu afaceri de succes, iar şefii le vor susţine ideiile celor născuţi în zodia Taur. Şi în privinţa dragostei, anul 2013 pare să fie favorabil pentru cei născuţi sub semnul acestei zodii. Pentru cei care nu se află într-o relaţie, 2013 e anul în care acest lucru se va schimba. Cât despre cei care şi-au găsit jumătatea, sfârşitul anului va fi momentul în care se vor hotărî în legătură cu viitorul relaţiei.

Gemeni

Anul 2013 se anunţă a fi un an important în ceea ce priveşte cariera şi banii. Pe plan profesional, s-ar putea să existe câteva obstacole, dar soluţiile sunt la îndemână. Pentru proiectele demarate la începutul anului, beneficiile se vor vedea spre finele lui 2013. Către mijlocul anului va apărea instabilitatea financiară, motiv pentru care cei născuţi în zodia Gemeni trebuie să îşi limiteze cheltuielile pentru a ieşi cu bine din această situaţie. Cât despre viaţa amoroasă, în acest an, dragostea la prima vedere pare să funcţioneze.

Rac

2013 este anul norocos al celor născuţi în zodia Racului precum şi al celor cu ascendent în Rac. Munca din anii trecuţi se va vedea şi va fi apreciată în acest an, iar succesul va veni treptat. Cele mai multe dintre proiecte vor fi finalizate cu succes pe parcursul anului, dar trebuie depus mult efort pentru ca cei din zodia Rac să se menţină sus. Viaţa amoroasă va fi, de asemenea, favorabilă, iar spre sfârşitul anului se întrevede o căsătorie cu persoana iubită.

Leu

Pentru cei din zodia Leu, anul 2013 este unul al provocărilor. Pe plan profesional se întrevăd progrese, iar cei din acestă zodie vor putea  să propulseze în vârful piramidei profesionale. Cât despre bani, anul acesta, nativii din Leu vor putea primi o moştenire şi îi vor putea ajuta financiar pe cei din jur. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, aceasta se va îmbunătăţi semnificativ pe parcursul acestui an. Anul acesta, liniştea va prima în relaţia leilor, indiferent de evenimentele ce vor avea loc. În 2013, cei din zodia Leu  se vor implica mai mult în activităţile fizice, asfel că sănătatea va fi excelentă.

Fecioară

După câţiva ani grei şi apăsători, 2013 pare să  fie anul perfect pentru ascensiunea în carieră. Există şansa ca cei din zodia Fecioară să îşi schimbe locul de muncă sau să fie promovaţi la locul actual de muncă. Munca le va fi recunoscută, iar situaţia financiară se va îmbunătăţi considerabil. Viaţa amoroasă va fi, de asemenea, îmbucurătoare fiindcă nativii din această zodie vor avea mai mult timp pentru a-l dedica celor dragi. Ultima parte a anului va fi mai bună în ceea ce priveşte sănătatea fizică şi mentală.

Balanţă

2013 este anul în care capacităţile profesionale ale celor născuţi în această zodie vor fi testate şi se întrevăd măriri salariale sau promovări. În sfârşit, nativii din Balanţă vor obţine recunoaşterea pe care o aşteptau de atâta vreme. Proiectele vor aduce şi beneficii financiare. Cât despre viaţa amoroasă, cei născuţi în această zodie trebuie să fie foarte atenţi la partenerii pe care şi-i aleg.

Scorpion

Anul 2013 pentru cei născuţi în această zodie este unul al responsabilizării şi al disciplinei. Va fi o perioadă cu numeroase încercări şi tentaţii. Cariera va fi înfloritoare, spre deosebire de ceilalţi ani. Există şansa unor tranzacţii financiare foarte bune. Cât despre viaţa amoroasă, 2013 le aduce  scorpionilor foarte multă aventură. În ceeea ce priveşte sănătatea, s-ar putea să existe unele probleme, dar acestea vor fi minore.

Săgetător

Pentru cei născuţi în zodia Săgetător, anul 2013 va fi perfect pentru mariaj, toate impedimentele din anii trecuţi vor dispărea şi va fi un an optimist. Zona profesională va necesita multa energie şi putere, iar sfârşitul anului le va aduce săgetătorilor o mărire salarială. Cu mai multă atenţie trebuie tratată sănătatea, întrucât stresul constant va duce la pierderea energiei pe plan mental.

Capricorn

Anul 2013 va aduce schimbări profunde, atmosferă mai senină şi mult mai multă relaxare. În ceea ce priveşte cariera, nativii din Capricorn vor avea un an activ, cu multă armonie la locul de muncă şi recunoaştere din parte şefilor. Astfel, că situaţia materială se va îmbunătăţi semnificativ.  Anul 2013 este perfect pentru ca cei din această zodie să îşi exprime cu mai multă uşurinţă sentimentele şi dorinţele interioare. Energia pozitivă va fi prezentă tot anul.

Vărsător

Pentru cei născuţi sub semnul acestei zodii, anul 2013 va fi unul liniştit în care se vor ivi multe oportunităţi. Multe schimbări vor apărea şi în carieră. Nativii din această zodie vor avea parte de multe oferte de joburi, satisfacţii salariale, dar şi multă muncă. Viaţa sentimentală va intra pe un făgaş normal, va fi un an cu multă fericire, emoţie şi romantism.

Peşti

În 2013, prietenii vor ţine cont de părerile celor născuţi sub semnul acestei zodii fiindcă vor fi mult mai activi şi mai vizibili. Va fi un an cu multe aventuri şi toate obstacolele ce vor apărea pe parcurs vor fi depăşite cu succes. Relaţiile cu şefii şi colegii s-ar putea să fie mai problematice şi trebuie tratate cu îndemânare şi dezinvoltură. Cât despre relaţiile amoroase, anul 2013 este unul optimist.

 

 

 
 

 

INS: România a înregistrat o creștere economică de 3,5% în 2013

Produsul Intern Brut a crescut cu 5,2% pe seria brută și cu 5,1% pe seria ajustată sezonier în ultimul trimestru al anului trecut comparativ cu perioada similară din 2012, iar pe ansamblul anului trecut economia României ...
de
 

 
 

Cele mai sigure maşini din 2013

Punctajul obținut de un automobil la testele Euro NCAP este tot mai important pentru persoanele care intenționează să își cumpere un automobil nou. Clasamentul celor mai sigure automobile testate de către Euro NCAP în c...
de
 

 
 

Complexul Palas a avut încasări de 6,2 milioane de euro în prima jumătate a anului

Potrivit Ziarului Financiar, zona comercială a proiectului Palas din Iaşi a generat în primul semestru al acestui an încasări de 6,2 milioane de euro, în condițiile în care cinematograful din complex nu a fost încă de...
de
 

 

 

BAC 2013. Subiecte la matematică şi istorie

În ziua de miercuri, 3 iulie 2013, absolvenții claselor a XII-a au susținut proba obligatorie a profilului, în cadrul examenului de Bacalaureat. Absolvenții profilurilor real, tehnologic, militar și pedagogic au susținut...
de
 

 
 

2013 ar putea marca explozia unui nou tip de gadget: ceasul inteligent

În căutarea dispozitivului care să le satisfacă toate cerințele, pasionații experimentează, utilizând telefoane mobile, tablete și, în ultima vreme, ceasurile inteligente. Criticii sunt de părere că deja sunt prea m...
de
 

 
 
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi