Educatie

ianuarie 29, 2014
 

Atelierul BritTeen – Modulul de iarnă

Mai multe articole de »
Postat de:
Etichete: , ,

Iarna aceasta Clubul BritTeen își provoacă participanții cu alte noi activități distractive și interactive, menite să le cultive creativitatea și să le îmbunătățească abilitățile de conversație în limba engleză.

În perioada 27 ianuarie -12 februarie 2014, copiii din clasele primare și de gimnaziu se pot înscrie la următoarele ateliere BritTeen: Little Explorers of The Big World (clasele I-IV) și Food for Thought (clasele V-VIII).

Modulul se va desfășura în perioada 19 februarie – 26 martie 2014.
•Little Explorers of The Big World le va oferi ocazia participanților să își cultive cultura generală prin informații despre lumea înconjurătoare, exersându-și în același timp și abilitățile de conversație în limba engleză.
•Food For Thought va iniția dezbateri pe teme diverse și incitante pentru elevii de gimnaziu, care îi vor ajuta să găsească răspunsuri la întrebări precum: Ce e mai greu: să vorbești sau să asculți?; Este nevoie să citim rapid?; Ce alegi: arta sau știința?, testându-și puterea de deducție, gândirea analitică sau învățând arta negocierii.

Un modul BritTeen cuprinde 6 ședințe a câte o oră și jumătate fiecare. Activitățile clubului se desfășoară la sediul British Council Iași.
PROGRAMUL MODULULUI
Little Explorers of The Big World         Clasele I – IV            Miercuri: 16.15-17.45
Food For Thought         Clasele V – VIII            Miercuri: 18.00-19.30

Invităm și copiii de grădiniță la atelierul Let’s Have Fun With Arts And Crafts, unde cei mai mici membri ai clubului BritTeen vor învăța despre culori, forme și texturi prin intermediul limbii engleze. Modulul grupei de grădiniță (4-6 ani) se va deschide la cerere, pentru un număr minim de opt participanți. Întâlnirile pentru grupa de grădiniță vor avea loc în fiecare zi de luni, timp de o oră, de la ora 14.30.

ÎNSCRIEREA
Înscrierea constă în completarea formularului de înscriere și achitarea taxei de 250 lei (220 lei pentru frați și grupuri de prieteni). Taxa poate fi achitată în perioada de înscriere, direct la sediul British Council sau prin transfer bancar. Pentru reînscrierea la un modul consecutiv, membrii BritTeen beneficiază de reduceri.

Plata prin transfer bancar se poate realiza cu următoarele detalii:
Beneficiar: British Council, CUI/CF: 9000 0000 26598/22.02.91
Număr de cont (IBAN): RO07 CITI 0000 0008 2601 2005, deschis la Citibank Europe plc – Dublin, sucursala România (Bd. Iancu de Hunedoara, București)

Vă rugăm să menționați pe ordinul de plată numele dumneavoastră complet, iar la secțiunea reprezentând să treceți Iași BritTeen. Trimiteți dovada plății pe e-mail, împreună cu formularul de înscriere completat, pe adresa [email protected].

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați pe adresa [email protected] sau la numărul de telefon 0232-316159.

 
 

 

Victorie categorică în Copou

CSMS Iași a reușit o partidă perfectă împotriva formației CSU Craiova, în etapa a V-a din play-out-ul Ligii 1, în fața a 10.000 de ieșeni care au umplut stadionul „Emil Alexandrescu” din Copou. CSMS a câștigat c...
de
 

 
 

La un meci de play-off

CSMS Iași va juca în ultima etapă din sezonul regulat un meci capital pentru accederea în play-off-ul Ligii I. Trupa lui Nicolo Napoli se va duela mâine, în deplasare, cu formația Steaua București. Înaintea acestui mec...
de
 

 
 

Chirica a mai reglementat nişte intersecţii

Municipalitatea a anunţat noi reglementări de fluidizare a traficului din Iaşi prin autorizarea priorităţii de dreapta sau afişarea de verde intermitent pentru patru mari intersecţii din Iaşi. Proiectul „Sistemul de M...
de
 

 

 

Crucea Roşie a primit prima ambulanţă

La sfârşitul anului 2015, Crucea Roşie, filiala Iaşi a primit prima ambulanţă, adusă din Italia. Din 2016, această autoutilitară va fi pusă în funcţiune.Totodată, reprezentanţii Crucii Roşii speră să li amplifi...
de
 

 
 

Ajunşi la spital cu arsuri grave

Tot mai multe cazuri disperate ajung zilnic la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul ,,Sf. Spiridon” Iaşi. Doi bărbaţi din judeţul Suceava au fost transportaţi în stare gravă la spital, după ce au suferit a...
de
 

 
 
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi