Cultura

iulie 31, 2013
 

Filiala ICR din Iași își încheie activitatea

Mai multe articole de »
Postat de:
Etichete: , ,

Potrivit Mediafax, filialele Institutului Cultural Român (ICR) din provinciile istorice ale României îşi încetează activitatea miercuri, 31 iulie,  decizia fiind luată de Comitetul Director al instituţiei în urma unei analize a impactului acţiunilor derulate de acestea.

Programul-pilot de înfiinţare a filialelor ICR în Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara şi Craiova  a fost lansat în luna octombrie 2012 de fosta conducere a ICR.

Filiala ICR Iaşi era condusă de scriitorul Cassian Maria Spiridon și avea sediul în Casa cu Absidă. Această filială a fost prima din ţară deschisă de către ICR.

Sursa: Mediafax

 
 

 

Aviz favorabil al Parlamentului pentru bugetul ICR pe 2014. 28 de milioane de lei.

Comisiile reunite pentru cultură din Senat şi Camera Deputaţilor au avizat favorabil, vineri, bugetul ICR, cu unanimitate de voturi. La şedinţa comisiilor din Parlament au fost prezenţi Lilian Zamfiroiu, preşedintele Ins...
de
 

 
 

Agenţiile CFR, închise de sâmbătă până luni. Cum vă puteţi procura bilete de tren în această perioadă

Potrivit MEDIAFAX, toate agențiile de voiaj aparținând Căilor Ferate Române vor fi închise în perioada 4-6 mai, Compania recomandând pasagerilor să ceară informații cu privire la circulația trenurilor și în stați...
de
 

  
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi