Cultura

februarie 11, 2014
 

Dragostea în prim-plan la Editura Adenium

Mai multe articole de »
Postat de:

Editura Adenium aduce dragostea în prim-plan, în perioada 10-24 februarie, și lansează provocarea la iubit și îndemnul la citit sub sloganul „Citește-o! Citește-l!”, care însoțește câteva pachete cu titluri publicate recent de editură.  

Dorinta editorilor este ca orice îndragostit să îi poată oferi persoanei iubite un dar prețios, o lectură de calitate, antrenantă și plină de miez: ”Ne răsfățăm cititorii cu prețuri promoționale și cu o selecșie rafinată de cărti” spun reprezentanții editurii. Pachetul cuprinde două colete, fiecare cu conținând trei titluri, poezie și proză. Astfel editura pune în perioada 10 – 24 februarie Pachetul Cu dragoste pentru EA și Pachetul Pachetul Cu dragoste pentru EL.

Pachetul Cu dragoste pentru EA va putea fi cumparat la un preț de 39 de lei (față de prețul întreg de 74 de lei) și va conține trei titluri special alese pentru ca domnii să le poată oferi un cadou deosebit doamnelor și domnisoarelor.

Destin încarcerat(Gheorghe Virtosu) prezintă povestea captivantă a unui tânar om de afaceri care dansează un tango periculos cu destinul. Lumea se lasă cucerită, pas cu pas, de succesul și forța sa, iar viața pare să-i ofere totul pe tava. Până într-o zi. Realitatea imediata poate incatușa tot ceea ce ne aparține, dar nu și ceea ce suntem.

Varza(Beatris Serediuc) este unul dintre cele două romane caștigătoare ale Concursului de debut literar organizat de Editura Adenium în anul 2013, secțiunea Proza, devenit în scurt timp bestseller. Un roman psihedelic, captivant, despre iubire și lipsă ei, despre identitatea pierdută, cautată și regasită.

Submarinul karmei(Paul Gorban): „E minunat că se mai găsesc suflete atat de increzatoare în personificare și metaforă, capabile să dialogheze cu Poezia ca și cum aceasta ar fi o mamzela delicata și șturlubatică, totdeodată” (Felix Nicolau).

Pachetul Cu dragoste pentru EL va putea fi cumparat la un preț de 39 de lei (față de prețul întreg de 85 de lei) și va conține trei titluri selectate cu grijă, pentru ca doamnele și domnișoarele să le poată oferi un cadou cu staif domnilor.

Laptele negru al mamei(Cosmin Leucuta) este unul dintre cele doua romane câștigatoare ale Concursului de debut literar organizat de Editura Adenium în anul 2013, secțiunea Proză. A devenit în scurt timp bestseller, iar autorul este nominalizat la Premiile ARQ.

Damele din pălărie(InimăRea) oferă o incursiune într-o lume a secretelor și spionajului. Un roman savuros, din perspectiva unui fost șef al Serviciului de Informații Externe.

Un taur in vitrina de piatră(Liviu Antonesei) propune o scufundare plină de pasiune în lumea căptușită cu oglinzi paralele a iubirii și a erotismului duse la paroxism.

Pachetele sunt disponibile în librarii și pot fi comandate și de pe www.adenium.ro.

 
 

 

Zbor direct Iași-Londra Heathrow, cu Blue Air, începând din luna mai

Aeroportul Iași și compania Blue Air anunță deschiderea noii rutei directe Iași-Londra, Aeroportul Heathrow, în data de 18 mai 2021. Zborul Iași-Heathow (și retur) va avea trei frecvențe pe săptămână: marți, joi �...
de Laura Romila
 

 
 

177 DE CAZURI NOI DE CORONAVIRUS IN JUD. IASI

Conform datelor oferite de Institutul Naţional de Sănătate Publică, până astăzi, 21 martie 2021, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 36703 cazuri cu persoane infectate cu Covid-19 (cu 177 de cazuri în plu...
de Laura Romila
 

 
 

AFACERE DE NIŞĂ

Afacerile de success din vestul Europei au intrat şi pe piaţa ieşeană. Doi antreprenori au deschis spălătătorii cu autoservire în care oamenii işi pot curaţ  hainele, păturile şi pilotele.  Ideea a prins repede ia...
de Laura Romila
 

 

 

CASE HOBBIT LA DOBRENI

Afacere de nişă unică în zona Moldovei. O tânără familie din comuna Dobreni, jud. Neamţ  a construit şase căsute hobbit. Locuinţele din lemn şi lut atrag ca un magnet turişti din toată ţara. Vizitatorii spun că...
de Laura Romila
 

 
 

Prima cursă de linie din Iași spre Dublin

Este vorba despre două zboruri pe săptămână (luni și joi) spre capitala Irlandei – Dublin. Noua rută va fi operată începând cu data de 26 aprilie 2021, cu o aeronavă de tip Airbus A-320. Prețurile pentru un segmen...
de Laura Romila
 

 
 
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi