Tineret

august 13, 2013
 

Cupa Magic la minifotbal se dispută la Iași

Mai multe articole de »
Postat de:
Etichete: , , , , ,

În perioada 30 august – 1 septembrie se va desfășura la Iași, ediția a II-a a Cupei Magic la minifotbal. În prezent sunt înscrie patru echipe ieșene.

Premiile vor consta într-o invitație la Cupa Unirii, care va avea loc în luna ianuarie 2014, având asigurate toate costurile de transport și de cazare. Premiile totale sunt în valoare de 5.000 de euro. Vor fi acordate premii speciale pentru cel mai bun portar şi cel mai bun jucător, constând în echipament sportiv Errea, mingi Sondico şi produse oferite de către Heineken, Santal, Coca Cola, Cotnari, Stalinskaya, Voronskaya şi Vodafone.

La competiție va lua parte și președintele Federației de Minifotbal din România (FRM), Răzvan Burleanu, dar și selecționerul echipei naționale de minifotbal a României, Tiberiu Lajos.

Până în prezent lista echipelor participante sunt ABC București, Juventus Sibiu (campioană naţională), Oz Er Golden Bacău (vicecampioană naţională), Consiliul Judeţean Buzău (campioana Cupei României), Revine Suceava (finalistă a Cupei României), Design Construct Braşov (finalista primei ediţii a Cupei Magic), Marix Tulcea, Dunărea Tulcea, Fortuna Buzău, Fenix Piatra Neamţ, Euroimpact Roman, Inter Vaslui, Railex Suceava, Dinamo Iaşi, Aldoor Driver Iaşi, Angi Bau Iaşi, Lis Affair Tomeşti Iaşi, ABC Bucureşti, Dorna Vatra Dornei, Cora Pantelimon şi Ary & Roby Buftea. Înscrierile se pot face până pe 15 august. În acest campionat se pot înscrie atât echipe noi cât, și echipe care au mai participat la edițiile anterioare.

Competiţia are un caracter amical, iar jucătorii nu trebuie să fie legitimaţi la ligile I, a II-a sau a III-a de fotbal şi în prima ligă de futsal.

Echipa care va câștiga locul I va primi o invitație la Cupa Unirii, care va avea loc în luna ianuarie 2014 și premii în valoare de 2.000 de euro. Vicecampioana va primi premii în valoare de 1.500 de euro, iar echipa clasată pe locul al III-lea va primi premii în valoare de 1.000 de euro. Premiile constau în echipamente sportive, mingi, medalii, trofee și diplome.

Vineri, 30 august, de la ora 14.00, la Magic Sport Pub, din Campusul Tudor Vladimirescu,  va avea loc şedinţa tehnică a competiţiei, după care vor avea parte de o seară moldovenească la Magic Sport Pub unde vor putea viziona Supercupa Europei dintre Bayern Munchen şi Chelsea.

Minifotbalul este un joc de fotbal de durată scurtă (20 de minute pentru fiecare repriză), adaptat pentru copii și tineret.

Autor: Anca TRANDAFIR, reporter Info APOLLONIA

 
 

 

Marile idei, premiate de UNPR

Săptămâna trecută a avut loc premierea concursului „Trimite-ne marea ta idee pentru Iaşi”. Acţiunea a fost organizată de filiala Iaşi a partidului Uniunea Naţională pentru Progresul României. Cele mai bune idei a...
de
 

 
 

Iaşul tău, în imagini

Vineri s-a s-au încheiat jurizările în Consursul de fotografie „Iaşul tău”, organizat de Biroul de Promovare Turistică al judeţului. În concurs au fost admise toate fotografiile al căror subiect ilustrează tema co...
de
 

 
 

Celebrarea artiştilor plastici la Iaşi

Biblioteca Centrală Universitară “Mihai Eminescu” din Iaşi a fost gazda vernisajului expoziţiei Artis 2015. Evenimentul a avut loc marţi seară, fiind precedat de o gală de decernare a Premiilor Artis 2015 şi a premi...
de
 

 

 

[VIDEO] Rezultate deosebite la Olimpiada Internaţională de Lectură

Trei eleve din Iaşi au obţinut premii la Olimpiada Internaţională de Lectură. Concursul a avut loc în perioada 2-6 septembrie la Constanţa. Filip Adelina de la Colegiul „Costache Negruzzi” Iași, a obţinut premiul a...
de
 

 
 

Cei mai buni pompieri din ţară, premiaţi la Iaşi

Pompieri din toată ţara au fost premiaţi miercuri în cadrul manifestărilor de încheiere a etapei naţionale a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situații de urgență din România. Du...
de
 

 
 
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi