Sport

martie 25, 2018
 

A opta victorie consecutivă pentru Arcada Galaţi

Mai multe articole de »
Postat de: Marius Silviu Burlui

În ultima etapă a turului play-off-lui Diviziei A1 la volei masculin, Arcada Galaţi, a întâlnit pe teren propriu, formaţia SCM Craiova.
Meciul a fost câştigat în trei seturi de gălăţeni, ajungând la a opta victorie consecutivă, la final Dan Pascu, antrenorul oaspeţilor arătându-se nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi, care nu au avut constantă în joc:
,,Noi am încercat astăzi să facem un joc bun, nu ne-a reuşit decât pe anumite porţiuni, nu a fost suficient, pentru că, pentru a câştiga, un set, un meci sau pentru a lua puncte, trebuie să avem constantă în meci, ceea ce nouă ne-a lipsit”.
Cei mai buni jucători ai echipei din moldova, Marian Bala şi Adrian Gontariu cu câte 15 puncte, au pus pe fondul relaxării, rezultatul strâns din ultimul set:
Marian Bala, jucător Arcada Galaţi:
,,Primele două seturi pot să spun că au fost mai uşoare, am jucat de la egal la egal până la final de set, unde ne-am concentrat mai bine, şi am reuşit să le câştigăm. În setul al treilea ne-am relaxat puţin, ne-a fost puţin mai greu”.
Adrian Gontariu, jucător Arcada Galaţi:
,,Începem să ne cunoaştem între noi, se vede omogenitatea, importante acum, în această fază a competiţiei, fiind victoriile”.
Scor final Arcada Galaţi- SCM Craiova 3-0(25-18, 25-18, 27-25).
În următoarea etapă a play-off-lui Arcada Galaţi, va avea un joc foarte greu în deplasare, împotriva grupării Volei Municipal Zalău, care, în ultimile jocuri, a pus mari probleme echipelor din fruntea clasamentului. Despre această partida Nicuşor Harabagiu, antrenor Arcada Galaţi, declara:
,,Noi nu ne ducem nici la Zalău, nici la Ploieşti cu gândul să luăm doar câte un punct, noi ne ducem să câştigăm să scoatem maxim, acesta fiind obiectivul nostru”.

 
 

 

Elevi ieșeni premianți la „LicArt București”

Doi elevi din Iași au câștigat locurile 1 și 3 la cel mai mare concurs de poezie din țară. Aceștia au concurat cu lucrări trimise de peste 900 de elevi din toată țara și jurizate de nume mari ale lumii literare conte...
de Ioana Nedelcu
 

 
 

Pădurea Centenar de la Huși

Un număr de 1.918 puieţi de stejar au fost plantaţi,  între localităţile Crasna şi Huşi, în cadrul unei campanii derulate de Ministerul Apelor şi Pădurilor, intitulată „Pădurea Centenar”. La acţiunea ...
de Ioana Nedelcu
 

 
 

Lecţia grevei japoneze, predată de studenţii de la Universitatea “Al.I.Cuza” din Iaşi

Studenţii de la Universitatea “Al.I.Cuza” din Iaşi au anunţat că au intrat în grevă japoneză, timp de două zile. Ei cer Ministerului Educaţiei să reanalizeze situaţia distribuirii locurilor bugetate pentru anul u...
de Ioana Nedelcu
 

 

 

Pe 22 aprilie ieșenii iau startul!

Duminică, 22 aprilie 2018, ieșenii sunt așteptați în fața Palatului Culturii pentru a lua startul la cea de-a IV a ediție a semimaratonului care anul acesta se desfășoară sub soganul “Aleargă cu inima”. Ideea car...
de Ioana Nedelcu
 

 
 

Polițiștii salvatori premiați la Prefectură

Polițiștii , care au salvat două fetițe de la înec, au fost premiați la Prefectură pentru gestul eroic pe care l-au făcut în timpul indeplinirii funcției. Acesția au reacționat promt la sesizarea făcută la servici...
de Ioana Nedelcu
 

 
 
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi