Sport

martie 25, 2018
 

A opta victorie consecutivă pentru Arcada Galaţi

Mai multe articole de »
Postat de: Marius Silviu Burlui

În ultima etapă a turului play-off-lui Diviziei A1 la volei masculin, Arcada Galaţi, a întâlnit pe teren propriu, formaţia SCM Craiova.
Meciul a fost câştigat în trei seturi de gălăţeni, ajungând la a opta victorie consecutivă, la final Dan Pascu, antrenorul oaspeţilor arătându-se nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi, care nu au avut constantă în joc:
,,Noi am încercat astăzi să facem un joc bun, nu ne-a reuşit decât pe anumite porţiuni, nu a fost suficient, pentru că, pentru a câştiga, un set, un meci sau pentru a lua puncte, trebuie să avem constantă în meci, ceea ce nouă ne-a lipsit”.
Cei mai buni jucători ai echipei din moldova, Marian Bala şi Adrian Gontariu cu câte 15 puncte, au pus pe fondul relaxării, rezultatul strâns din ultimul set:
Marian Bala, jucător Arcada Galaţi:
,,Primele două seturi pot să spun că au fost mai uşoare, am jucat de la egal la egal până la final de set, unde ne-am concentrat mai bine, şi am reuşit să le câştigăm. În setul al treilea ne-am relaxat puţin, ne-a fost puţin mai greu”.
Adrian Gontariu, jucător Arcada Galaţi:
,,Începem să ne cunoaştem între noi, se vede omogenitatea, importante acum, în această fază a competiţiei, fiind victoriile”.
Scor final Arcada Galaţi- SCM Craiova 3-0(25-18, 25-18, 27-25).
În următoarea etapă a play-off-lui Arcada Galaţi, va avea un joc foarte greu în deplasare, împotriva grupării Volei Municipal Zalău, care, în ultimile jocuri, a pus mari probleme echipelor din fruntea clasamentului. Despre această partida Nicuşor Harabagiu, antrenor Arcada Galaţi, declara:
,,Noi nu ne ducem nici la Zalău, nici la Ploieşti cu gândul să luăm doar câte un punct, noi ne ducem să câştigăm să scoatem maxim, acesta fiind obiectivul nostru”.

 
 

 

Au început lucrările la Baia Turcească

Au început lucrările de reabilitare, consolidare și refuncționalizare a fostei Băi Turcești. Contractul de execuţie a lucrărilor a fost semnat la sfârşitul lunii august. Proiectul va fi finanţat din Fondul European d...
de Ioana Nedelcu
 

 
 

Municipalitatea investeşte în sănătatea elevilor şi studenţilor

Elevii nu se vor mai putea plânge de dureri în timpul orelor. Cei de la Primăria Iaşi au decis să investească în reţeaua cabinetelor de medicină dentară şcolară.  Campania este finanţată de Primăria Municipiului...
de Ioana Nedelcu
 

 
 

Manualele şcolare sunt pline de greşeli!

Vicepreşedintele PNL Laurenţiu Leoreanu i-a cerut ministrului Valentin Popa să renunţe la aberaţia instituirii unui manual unic şi a unei edituri unice şi să revină la mecanismul prin care profesorii, părinţii şi el...
de Ioana Nedelcu
 

 

 

Important congres medical la Iaşi

Sute de specialişti din Franşa, Israel, Statele Unite ale Americii, Austria, Marea Britanie, Italia, Africa de Sud şi Finlanda s-au întâlnit la Iaşi.  Timp de trei zile ei participă la unul dintre cele mai importante ev...
de Ioana Nedelcu
 

 
 

CE ÎNTREBARE VA FI PE BULETINUL DE VOT LA REFERENDUMUL PENTRU REDEFINIREA FAMILIEI

Forma adoptată de Parlament prevede că articolul 48 din Constituţia României va avea următoarea formă: “familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie pe egalitatea acestora şi...
de Ioana Nedelcu
 

 
 
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi