Sport

martie 25, 2018
 

A opta victorie consecutivă pentru Arcada Galaţi

Mai multe articole de »
Postat de: Marius Silviu Burlui

În ultima etapă a turului play-off-lui Diviziei A1 la volei masculin, Arcada Galaţi, a întâlnit pe teren propriu, formaţia SCM Craiova.
Meciul a fost câştigat în trei seturi de gălăţeni, ajungând la a opta victorie consecutivă, la final Dan Pascu, antrenorul oaspeţilor arătându-se nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi, care nu au avut constantă în joc:
,,Noi am încercat astăzi să facem un joc bun, nu ne-a reuşit decât pe anumite porţiuni, nu a fost suficient, pentru că, pentru a câştiga, un set, un meci sau pentru a lua puncte, trebuie să avem constantă în meci, ceea ce nouă ne-a lipsit”.
Cei mai buni jucători ai echipei din moldova, Marian Bala şi Adrian Gontariu cu câte 15 puncte, au pus pe fondul relaxării, rezultatul strâns din ultimul set:
Marian Bala, jucător Arcada Galaţi:
,,Primele două seturi pot să spun că au fost mai uşoare, am jucat de la egal la egal până la final de set, unde ne-am concentrat mai bine, şi am reuşit să le câştigăm. În setul al treilea ne-am relaxat puţin, ne-a fost puţin mai greu”.
Adrian Gontariu, jucător Arcada Galaţi:
,,Începem să ne cunoaştem între noi, se vede omogenitatea, importante acum, în această fază a competiţiei, fiind victoriile”.
Scor final Arcada Galaţi- SCM Craiova 3-0(25-18, 25-18, 27-25).
În următoarea etapă a play-off-lui Arcada Galaţi, va avea un joc foarte greu în deplasare, împotriva grupării Volei Municipal Zalău, care, în ultimile jocuri, a pus mari probleme echipelor din fruntea clasamentului. Despre această partida Nicuşor Harabagiu, antrenor Arcada Galaţi, declara:
,,Noi nu ne ducem nici la Zalău, nici la Ploieşti cu gândul să luăm doar câte un punct, noi ne ducem să câştigăm să scoatem maxim, acesta fiind obiectivul nostru”.

 
 

 

Zbor direct Iași-Londra Heathrow, cu Blue Air, începând din luna mai

Aeroportul Iași și compania Blue Air anunță deschiderea noii rutei directe Iași-Londra, Aeroportul Heathrow, în data de 18 mai 2021. Zborul Iași-Heathow (și retur) va avea trei frecvențe pe săptămână: marți, joi �...
de Laura Romila
 

 
 

177 DE CAZURI NOI DE CORONAVIRUS IN JUD. IASI

Conform datelor oferite de Institutul Naţional de Sănătate Publică, până astăzi, 21 martie 2021, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 36703 cazuri cu persoane infectate cu Covid-19 (cu 177 de cazuri în plu...
de Laura Romila
 

 
 

AFACERE DE NIŞĂ

Afacerile de success din vestul Europei au intrat şi pe piaţa ieşeană. Doi antreprenori au deschis spălătătorii cu autoservire în care oamenii işi pot curaţ  hainele, păturile şi pilotele.  Ideea a prins repede ia...
de Laura Romila
 

 

 

CASE HOBBIT LA DOBRENI

Afacere de nişă unică în zona Moldovei. O tânără familie din comuna Dobreni, jud. Neamţ  a construit şase căsute hobbit. Locuinţele din lemn şi lut atrag ca un magnet turişti din toată ţara. Vizitatorii spun că...
de Laura Romila
 

 
 

Prima cursă de linie din Iași spre Dublin

Este vorba despre două zboruri pe săptămână (luni și joi) spre capitala Irlandei – Dublin. Noua rută va fi operată începând cu data de 26 aprilie 2021, cu o aeronavă de tip Airbus A-320. Prețurile pentru un segmen...
de Laura Romila
 

 
 
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi