Sport

martie 25, 2018
 

A opta victorie consecutivă pentru Arcada Galaţi

Mai multe articole de »
Postat de: Marius Silviu Burlui

În ultima etapă a turului play-off-lui Diviziei A1 la volei masculin, Arcada Galaţi, a întâlnit pe teren propriu, formaţia SCM Craiova.
Meciul a fost câştigat în trei seturi de gălăţeni, ajungând la a opta victorie consecutivă, la final Dan Pascu, antrenorul oaspeţilor arătându-se nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi, care nu au avut constantă în joc:
,,Noi am încercat astăzi să facem un joc bun, nu ne-a reuşit decât pe anumite porţiuni, nu a fost suficient, pentru că, pentru a câştiga, un set, un meci sau pentru a lua puncte, trebuie să avem constantă în meci, ceea ce nouă ne-a lipsit”.
Cei mai buni jucători ai echipei din moldova, Marian Bala şi Adrian Gontariu cu câte 15 puncte, au pus pe fondul relaxării, rezultatul strâns din ultimul set:
Marian Bala, jucător Arcada Galaţi:
,,Primele două seturi pot să spun că au fost mai uşoare, am jucat de la egal la egal până la final de set, unde ne-am concentrat mai bine, şi am reuşit să le câştigăm. În setul al treilea ne-am relaxat puţin, ne-a fost puţin mai greu”.
Adrian Gontariu, jucător Arcada Galaţi:
,,Începem să ne cunoaştem între noi, se vede omogenitatea, importante acum, în această fază a competiţiei, fiind victoriile”.
Scor final Arcada Galaţi- SCM Craiova 3-0(25-18, 25-18, 27-25).
În următoarea etapă a play-off-lui Arcada Galaţi, va avea un joc foarte greu în deplasare, împotriva grupării Volei Municipal Zalău, care, în ultimile jocuri, a pus mari probleme echipelor din fruntea clasamentului. Despre această partida Nicuşor Harabagiu, antrenor Arcada Galaţi, declara:
,,Noi nu ne ducem nici la Zalău, nici la Ploieşti cu gândul să luăm doar câte un punct, noi ne ducem să câştigăm să scoatem maxim, acesta fiind obiectivul nostru”.

 
 

 

ADMITERE 2018 Universitatea „Apollonia” din Iaşi

VIITORUL TĂU DEPINDE DE ALEGERILE PE CARE LE FACI ACUM! Vrei să devii un profesionist în Comunicare şi Relaţii Publice? Vrei să descoperi lumea din spatele micului ecran, să înveţi să filmezi, să montezi sau să devi...
de Ioana Nedelcu
0

 
 

Argintul de la Balcaniada de Informatică a ajuns la Iaşi

Un elev de la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Mosil” din Iaşi a obţinut argintul la Balcaniada de Informatică.  Pentru a ajunge la o astfel de performanţă, Denis Banu a renunţat la pasiunea vieţii s...
de Ioana Nedelcu
0

 
 

Înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii este neconstituţional

Despre legea privind înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii s-a vorbit mult în presă în ultima vreme. Președintele PSD Liviu Dragnea a susținut acest proiect de lege, afirmând că acest Fond va ajut...
de Ioana Nedelcu
0

 

 

Cum alegem pepenii, ca să fie dulci?

În zilele toride de vară, pepenele roşu, rece şi gustos, este fructul-vedetă. Alegerea unui pepene nu e deloc simplă, dar unii comercianţi sunt gata să-şi vândă, pe lângă marfă, şi metodele “complexe” de găs...
de Ioana Nedelcu
 

 
 

Victorie lejeră pentru FC Viitorul

FC Viitorul Constanţa a debutat, joi, cu o victorie în noua stagiune europeană, împotriva formaţiei Racing Union Luxemburg. Meciul contând pentru prima manșă a turului întâi din preliminariile Europa League, disputat ...
de Marius Silviu Burlui
 

 
 
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi