Sport

martie 25, 2018
 

A opta victorie consecutivă pentru Arcada Galaţi

Mai multe articole de »
Postat de: Marius Silviu Burlui

În ultima etapă a turului play-off-lui Diviziei A1 la volei masculin, Arcada Galaţi, a întâlnit pe teren propriu, formaţia SCM Craiova.
Meciul a fost câştigat în trei seturi de gălăţeni, ajungând la a opta victorie consecutivă, la final Dan Pascu, antrenorul oaspeţilor arătându-se nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi, care nu au avut constantă în joc:
,,Noi am încercat astăzi să facem un joc bun, nu ne-a reuşit decât pe anumite porţiuni, nu a fost suficient, pentru că, pentru a câştiga, un set, un meci sau pentru a lua puncte, trebuie să avem constantă în meci, ceea ce nouă ne-a lipsit”.
Cei mai buni jucători ai echipei din moldova, Marian Bala şi Adrian Gontariu cu câte 15 puncte, au pus pe fondul relaxării, rezultatul strâns din ultimul set:
Marian Bala, jucător Arcada Galaţi:
,,Primele două seturi pot să spun că au fost mai uşoare, am jucat de la egal la egal până la final de set, unde ne-am concentrat mai bine, şi am reuşit să le câştigăm. În setul al treilea ne-am relaxat puţin, ne-a fost puţin mai greu”.
Adrian Gontariu, jucător Arcada Galaţi:
,,Începem să ne cunoaştem între noi, se vede omogenitatea, importante acum, în această fază a competiţiei, fiind victoriile”.
Scor final Arcada Galaţi- SCM Craiova 3-0(25-18, 25-18, 27-25).
În următoarea etapă a play-off-lui Arcada Galaţi, va avea un joc foarte greu în deplasare, împotriva grupării Volei Municipal Zalău, care, în ultimile jocuri, a pus mari probleme echipelor din fruntea clasamentului. Despre această partida Nicuşor Harabagiu, antrenor Arcada Galaţi, declara:
,,Noi nu ne ducem nici la Zalău, nici la Ploieşti cu gândul să luăm doar câte un punct, noi ne ducem să câştigăm să scoatem maxim, acesta fiind obiectivul nostru”.

 
 

 

Istoria automobilului în România

România anului 2018 este o ţară supraaglomerată de maşini. Nu concepem deplasarea fără maşină! Ne plângem frecvent că trăim într-un mediu extrem de poluat…Țara noastră nu are o bogată istorie în ceea ce p...
de Ioana Nedelcu
 

 
 

VREAU!

„Vreau să ne jucăm, vreau să îmi cumperi gadget-uri, vreau să plec în tabără, vreau să ies cu prietenii” – un șir nesfârșit de cereri, care debutează în prima zi de viață a copilului și ține până c...
de Ioana Nedelcu
 

 
 

Festivalul „Cerbul de Aur” s-a încheiat cu spectacolul „România Centenar“

Ediţia aniversară a Festivalului Cerbul de Aur s-a încheiat cu spectacolul „România Centenar“. Evenimentul a fost absolut impresionant, prezentând în deschidere, într-o notă aniversară, un ansamblu folcloric cu  ...
de Ioana Nedelcu
 

 

 

Trump avertizează Siria

Casa Albă şi Kremlinul sunt în contradicţie pe tema ultimei enclave rebele din Siria, Idlib, pe care regimul de la Damasc vrea să o lichideze în următoarele zile. De mai multe săptămâni, regimul sirian a dislocat trup...
de Ioana Nedelcu
 

 
 

Poveşti româneşti transpuse în benzi desenate

Trebuie să recunoaştem faptul că fiecare dintre noi, chiar dacă suntem adulţi, putem fi în unele momente copii. Interesul pentru benzi desenate a crescut în România în ultimii ani. Mare succes au avut cele inspirate di...
de Ioana Nedelcu
 

 
 
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi