Social

octombrie 7, 2013
 

Compania Samdam Gifts România continuă seria evenimentelor „Open Day” la Iași

Mai multe articole de »
Postat de:
Etichete: , , ,

Marți, 8 octombrie, de la ora 14.00, la Parc Tehnopolis din Iași, Compania Samdam Gifts România va pune la dispoziția colaboratorilor săi cel mai complex showroom de obiecte promoționale din zona Moldovei. Acesta va oferi posibilitatea  firmelor ieșene să viziteze showroom–ul și să primească consilierea necesară de la echipa Samdam, formată din profesioniști, special pregătiți pentru a le  oferi  cele mai bune soluții necesare în perfecționarea strategiei de creștere a afacerilor.

„Samdam își propune dezvoltarea continuă a unei politici «win win», care să vină în sprijinul clienților prin oferirea de consiliere în achiziționarea promoționalelor necesare personalizării afacerii, ținând cont în primul rând de identificarea necesităților reale ale cumpărătorilor săi” , declară Raluca Macovei , Coordonator Marketing al  Samdam Gifts România.

Compania Sandam Gifts România este  parte componentă a grupului Samdam Europe, ce își desfășoară activitatea în domeniul importului și exportului de obiecte promoționale, începând în Belgia, extizându-se apoi în Franța, Olanda, Hong Kong și România.

Autor: Anca TRANDAFIR, reporter Info APOLLONIA

 
 

 

Cumpărături prin curierat

Doi tineri din Iaşi s-au gândit să-şi deschidă o afacere care să vină în ajutorul ieşenilor pentru care timpul e prea preţios pentru a-l pierde la cumpărături sau stând la coadă pentru plata unor facturi. Noul ser...
de
 

  
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi