Politic

iunie 22, 2018
 

DECIZIA LUATĂ DE CONDUCEREA PSD, DUPĂ CONDAMNAREA LUI LIVIU DRAGNEA

Mai multe articole de »
Postat de: Laura Romila
Etichete:

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni, astăzi de la orele 16.00, ca urmare a sentinţei de condamnare a liderului partidului, Liviu Dragnea, în dosarul privind angajările fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

Până la această oră, Liviu Dragnea nu a avut nicio reacţie după anunţarea sentinţei şi nu se ştie dacă are vreo intenţie de a se retrage din fruntea partidului sau dacă doreşte ca CExN să reconfirme sprijinul faţă de el.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infracţiunea de fals intelectual. Decizia instanţei supreme nu este definitivă.

Sursa: Pro TV

Foto:google.com

 
 

 

Pictorul Mihai Agape la 80 de ani

Galeria de artă “Lascăr Vorel” din Piatra-Neamț stă zilele acestea sub semnul aniversării unui consacrat cuplu de pictori care au înnobilat cu harul lor teritoriul plastic nemțean. Mihai și Parasca Agape – pri...
de Laura Romila
 

  
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi