Social

iunie 3, 2015
 

IA`ȘI TU ATGR!, pe 6 iunie

Mai multe articole de »
Postat de:
Etichete: , , ,

În data de 6 iunie 2015 va avea loc la Iași competiția ATGR,  în zona Copou, începând cu ora 10.00. Evenimentul are o tematică cultural-sportivă și este organizat de Asociația Turistică Ghizii României din București, care a deschis în octombrie 2014 Școala de Ghizi la Iași.

Obiectivul principal al acestui eveniment este promovarea unui mod de viață altfel prin cultură și activități sportive în aer liber. De asemenea dorim să scoatem în evidență și modul de lucru în echipă, toate activitățile având același mod de participare.

Scopul evenimentului este de a scoate în evidență valorilor culturale ale orașului și a promova cultura Iașului într-un mod interactiv. Evenimentul este compus din trei mari activități care vor avea loc într-o singură zi, 6 iunie 2015:

Treasure hunt în zona Copou 10.00 – 14.00. Startul va fi dat de la Aleea Voievozilor, lângă Casa Studenților. Prin această activitate dorim să promovăm valorile ascunse ale orașului, în special din zona Copou. Activitatea va avea loc pe echipe formate din 4 persoane.

Cross – Sănătate prin mișcare 14.00 -15.00 în parcul Copou. Prin această activitate dorim să promovăm mișcarea și să motivăm ieșenii să iasă în aer liber. Traseul pentru cross este de 3 km și presupune 6 ture în parc pe aleile principale. Startul va fi dat de la Teiul lui Mihai Eminescu. Participarea la această activitate este individuală.

Bătălia cu cornete 15.00 – 18.00. Este un joc pe echipe, iar ținta este reprezentată de membrii echipei adverse. Câștigă cei care țintesc cel mai repede toți adversarii.

Premierea – va avea loc în cadrul unui local din Iași care se va finaliza cu cântece la chitară.

Public țintă: studenți, localnici pasionați de sport, de cultură, de turism.

Înscrierile se pot face până în data de 3 iunie 2015, completând un formular de înscriere: https://docs.google.com/forms/d/1_57WfrG7gL6FLjW9UcKYYv8MAhEcjsXiBFM9vyIUkRg/viewform,  iar candidații vor primi o confirmare pe email. Alte detalii puteți găsi pe pagina de www.facebook.com/pages/Iasi-tu.

Persoană de contact – Coordonator Asociația Turistică Ghizii României Iași, Victoria Bejan, tel. 0742.570.246.

A.T.G.R. sau ”Asociatia Turistică Ghizii României” este o organizație non-guvernamentală cu sediul în București, înființată în luna iulie a anului 2007. A.T.G.R. este o asociație de tineret ce promovează turismul montan și ecologia, organizează proiecte de protecție a mediului, evenimente montane precum Montaniada,  tabere de aventură pentru copii, teambuilding-uri și multe alte activități cu și pentru tineri. Cel mai mare proiect al asociației îl reprezintă Școala de Ghizi, ajuns la a 8-a ediție.

În toamna 2014, asociația a deschis prima ediție a Școlii de Ghizi la lași care a avut succes și multe rezultate bune în rândul cursanților. Pe lângă cursurile gratuite, cursanții au primit după absolvire locuri de muncă sezoniere pe postul de ghid de turism local și implicați în programe educaționale pentru copii.

 

 
 

 

Program stabilit la CSMS Iași

Conducătorii echipei CSMS Iași au stabilit programul pentru perioada de pregătire din actuala pauză competițională. Fotbaliștii lui Nicolo Napoli se vor reuni pe 10 ianuarie, în Copou, iar în perioada 11-13 ianuarie es...
de
 

 
 

Ieșenii s-au întors la antrenamente

Fotbaliștii echipei CSMS Iași au reluat astăzi antrenamentele la baza de pregătire din Copou. După succesul din runda precedentă cu Pandurii, jucătorii au primit trei zile libere din partea tehnicanului Nicolo Napoli, ia...
de
 

 
 

Crimă într-un cămin studenţesc

Scene de groază într-un cămin studenţesc din Iaşi. În această dimineaţă, doi studenţi aflaţi într-un cămin din Copou au fost înjunghiaţi de către o altă persoană. Înainte să plece, agresorul a dat foc camere...
de
 

 

 

Sărbătoare culturală în Copou

În aceste vremuri când societatea este invadată de trendul senzaţionalului şi al consumerismului, Iaşul nu îşi uită valorile culturale. Sub egida Muzeului Literaturii Române din Iaşi, la Casa muzeu din Copou, s-a des...
de
 

 
 

Terminal nou la Aeroportul Iaşi

În urmă cu câteva zile, conducerea Aeroportului Internaţional Iaşi a anunţat inaugurarea noului terminal pentru pasageri. La evenimentul ce va avea loc sâmbătă, sunt invitate oficialităţi locale, dar şi de la Bucure...
de
 

 
 
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi