Tineret

septembrie 26, 2013
 

Chipul actriței Marilyn Monroe realizat din pahare de cafea, la Palas Mall

Mai multe articole de »
Postat de:
Etichete: , , , ,

12.895 de pahare, 1.700 de litri de cafea, 900 de litri de lapte şi 12 ore de muncă sunt coordonatele celui mai mare mozaic din pahare de cafea din România. Mozaicul va reda chipul îndrăgitei actriţe Marilyn Monroe şi titlul filmului „Some Like it Hot” şi va putea fi admirat duminică, 29 septembrie, la Palas Mall, cu ocazia Zilei Internaţionale a Cafelei, eveniment sărbătorit în acest week-end.

Mai mult, timp de două zile, cafenelele vor întâmpina clienţii cu prezentări, expoziţii, demonstraţii, cocktailuri şi degustări – toate având la bază îndrăgita licoare neagră. În plus, locaţiile au pregătit promoţii de până la 50%, preţuri speciale şi momente artistice cu aromă de cafea. Astfel, sâmbătă, la Quartz Lounge va avea loc recitalul trupei So What Band, Graffiti Cafe a pregătit o seară veneţiană cu muzică şicostume specifice, iar CTS Corner invită publicul la un recital semnat de Andrei Cerbu şi Diana Petcu, artişti prezenţi la emisiunea „Românii au talent”. Duminică seara, Graffiti Cafe organizează Karaoke Show, iar CTS Corner – „La taifas cu o cafengiţă, by Elena Blănişteanu”. Week-end-ul dedicat cafelei se va încheia cu un spectacol de muzică şi dans cubanez, susţinut de Sombrilla y su Timba light Band şi Corazon Latino Dance Academy România. Întâlnirea cu exoticele ritmuri de salsa, timba, rumba şi merengue va avea loc duminică, în Atriumul Palas Mall, de la ora 18.00.

Tot cu ocazia Zilei Internaţionale a Cafelei, în perioada 26 – 29 septembrie, Scae România caută la Palas Mall cei mai buni barista din regiune. Timp de patru zile, în Atrium, vor fi organizate workshop-uri pentru cei interesaţi să participe la competiţie, degustări de cafea şi sesiuni de pregătire susţinute de Laurenţiu Ștefan, campion naţional de barista în 2013. Întrecerile din cadrul Regional Barista Competition de la Palas Mall se vor desfăşura în datele de 26 şi 29 septembrie, de la ora 11.00, iar finala va avea loc în Bucureşti, în perioada 27/31 martie 2014.

Scae România este Asociaţia de Cafea de Specialitate din România, afiliată la Asociaţia Europeană de Cafea de Specialitate şi are ca scop principal promovarea culturii şi preparării acestei licori.

 
 

 

Comunitatea cetățenilor turci din Moldova, Harghita și Covasna în sărbătoare

Turcia sărbătorește marți, 29 octombrie, 90 de ani de la înfiinţarea statului modern şi laic, ce coincide cu fondarea Republicii în 1923. Ziua Turciei va fi sărbătorită la Palas Mall Iași, cu dansuri și muzică tr...
de
 

  
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi