Sport

iunie 21, 2018
 

CSU ,,Dunărea de Jos” luptă pentru promovare

Mai multe articole de »
Postat de: Marius Silviu Burlui

Chiar dacă în această perioadă toată atenţia este îndreptată către Campionatul Mondial din Rusia, pentru echipele fruntaşe din ligile inferioare de fotbal, sezonul competiţional încă nu s-a încheiat.
Una dintre aceste echipe este şi formaţia gălăţeană, de Liga a IV-a, CSU ,,Dunărea de Jos” care, se pregăteşte intens în aceste zile pentru partida tur a barajului de promovare în eşalonul superior, de pe teren propriu, contra formaţiei brăilene, CS Făurei.
Iubitorii Sportului cu mingea rotundă sunt invitați sâmbătă, 23 iunie, orele 18, pe stadionul Oțelul, din Galaţi, să-şi susțină echipa locală, despre care antrenorul ei, Cătălin Savu, crede cu tărie că poate promova în Liga a III-a, chiar dacă la baraj va da peste puternica formaţie a lui Bănel Nicoliţă:
,,Așteptăm cât mai mulți iubitori ai jocului cu balonul rotund și nu numai, să vină la stadion să ne încurajeze! Galațiul, din punctul meu de vedere, are nevoie de fotbal, are nevoie de fotbal în eșaloanele superioare!”
Cu un lot de jucători tineri, majoritatea urmând sau terminând studiile la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii ,,Dunărea de Jos”
din Galaţi, de la nici un an de la reînfiiţare, universitarii, au câştigat atât campionatul Ligii a 4-a gălăţene cât şi Cupa României, faza judeţeană.
,,Pe lângă valoare, pe care am demonstrat-o câștigând atât Cupa cât și campionatul, tinerețea și entuziasmul specifice vârstei sunt alte atuuri importante. Avem jucători buni, jucători pe care ne vom baza și la anul dacă e să promovăm în liga a 3-a, dar eu sunt optimist din acest punct de vedere”, declara ieri, după antrenament, Cătălin Savu, care este atât antrenorul cât şi preşedintele clubului”.
,,Suntem pregătiți fizic foarte bine”, susţinea la antrenamente Adrian Anastasie, jucătorul universităţii.
Campionatul Ligii a 4-a a fost încheiat de CSU Galaţi cu următorul lot de jucători: Adrian Anastasie, Alexandru Apostol, Rareş Antofe, Andrei Brumaru, Daniel Cană, Constantin Chiciuc, Alexandru Codreanu, Andrei Constantinescu, Cristian Crişan, Daniel Dajbog, Sorin Dănăilă, Ionuţ Florea, Constantin Gheorghiu, Cosmin Gârleanu, Adrian Grigoraş. Mădălin Hilohi, George Iacob, Lucian Ignat, Bogdan Ion, Valentin Lungu, Nicuşor Măstăcan, Octavian Moise, Dănuţ Morogan, Robert Neagu, Alexandru Paţilea, Alexandru Perju, Bogdan Popov, Dragoş Rotaru, Costin Serea, Alexandru Stancu, Marius Stoian, Gheorghiţă Ţuiu.
De partea cealaltă formaţia patronată de fostul internaţional stelist, Bănel Nicoliţă, CS Făurei, şi-a format un lot competitiv, adunând din judeţ jucători valoroşi care au experienţa ligilor superioare, despre care antrenorul gălăţean declara: ,,o echipă bună, cu jucători experimentați, dar normal, pericolul numărul unu vine de la Bănel Nicoliță și de la fratele lui Stelică, jucători care au jucat în eșaloanele superioare”.
Bănel Nicoliţă care este şi jucător de bază a avut alături în echipă alţi doi fraţi, pe Stelian Nicoliţă, care a fost desemnat de AJF Brăila golgeterul Ligii a IV-a, şi pe portarul Aurel Nicoliţă, jucător de asemenea foarte valoros.
Partida retur va avea loc o săptămână mai târziu, pe 30 iunie, la Făurei.





 
 

 

Zbor direct Iași-Londra Heathrow, cu Blue Air, începând din luna mai

Aeroportul Iași și compania Blue Air anunță deschiderea noii rutei directe Iași-Londra, Aeroportul Heathrow, în data de 18 mai 2021. Zborul Iași-Heathow (și retur) va avea trei frecvențe pe săptămână: marți, joi �...
de Laura Romila
 

 
 

177 DE CAZURI NOI DE CORONAVIRUS IN JUD. IASI

Conform datelor oferite de Institutul Naţional de Sănătate Publică, până astăzi, 21 martie 2021, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 36703 cazuri cu persoane infectate cu Covid-19 (cu 177 de cazuri în plu...
de Laura Romila
 

 
 

AFACERE DE NIŞĂ

Afacerile de success din vestul Europei au intrat şi pe piaţa ieşeană. Doi antreprenori au deschis spălătătorii cu autoservire în care oamenii işi pot curaţ  hainele, păturile şi pilotele.  Ideea a prins repede ia...
de Laura Romila
 

 

 

CASE HOBBIT LA DOBRENI

Afacere de nişă unică în zona Moldovei. O tânără familie din comuna Dobreni, jud. Neamţ  a construit şase căsute hobbit. Locuinţele din lemn şi lut atrag ca un magnet turişti din toată ţara. Vizitatorii spun că...
de Laura Romila
 

 
 

Prima cursă de linie din Iași spre Dublin

Este vorba despre două zboruri pe săptămână (luni și joi) spre capitala Irlandei – Dublin. Noua rută va fi operată începând cu data de 26 aprilie 2021, cu o aeronavă de tip Airbus A-320. Prețurile pentru un segmen...
de Laura Romila
 

 




 
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi