Social

martie 9, 2015
 

Locuri de muncă la hoteluri din străinătate. Campanie de selecție

Mai multe articole de »
Postat de:
Etichete: , , , ,

În perioada 4  – 24 martie 2015 ICEPWORLD ROMANIA organizează cea mai mare campanie de selecţie de personal pentru ocuparea locurilor de muncă în hoteluri de 3, 4 si 5 stele din Anglia, Scoţia, Ţara Galilor, Insulele Canalului Mânecii, Cipru şi Grecia.

Pentru anul 2015 cele peste 2000 de joburi sunt atât pentru absolvenţi de liceu şi facultate, cât şi pentru studenţi care doresc să lucreze în vacanţa de vară într-o ţară străină.

“Pentru companiile britanice recrutăm personal hotelier cu experienţă, vorbitori de limba engleză la nivel avansat. Avem oferte şi pentru tinerii fără experienţă, dornici să învețe, care au o atitudine pozitivă și cunosc limba engleză cel puțin la nivel conversaţional. Aceştia pot începe cariera în hotelurile de 4 şi 5 stele din Cipru sau Grecia”, a declarat Dna Suzanne Nuridsany, General Manager IcepWorld Group.

Interviurile de selectie vor avea loc în 14 oraşe din România: Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş, Bacău, Botoşani, Vaslui, Piatra Neamţ, Suceava, Ploieşti, Piteşti, Braşov,  Craiova, Galaţi.

Zilele în care vor avea loc interviurile de selecție în zona Moldovei, precum și locațiile sunt următoarele:

  • Iași – în zilele de 4, 6, 7, 9, 11, 12, 13, 16, 18, 20, 23 martie (în intervalul 11:00-14:00) – sediul ICEPWORLD IAȘI, Str. Mihai Costăchecsu, nr. 3 ( Copou, vis-a-vis de Apavital – fostul Rajac
  • Piatra Neamț – 10 martie (în intervalul 11:00-14:00) – Hotel Central Plaza – sala Baroque
  • Botoșani – 14 martie (în intervalul 11:00-14:00) – Hotel Rapsodia – sala de protocol
  • Vaslui – 17 martie (în intervalul 11:00-14:00) – Racova Hotel, sala de conferințe a hotelului
  • Suceava – 19 martie (în intervalul 11:00-14:00) – Hotel Daily Plaza – sala de conferințe a hotelului
  • Iași – 21 martie (în intervalul 11:00-14:00) – Hotel Ramada – sala Tokio
  • Bacău – 24 martie (în intervalul 11:00-14:00) – Hotel President – sala Royal

Tinerii selectaţi vor avea posibilitatea să lucreze la standarde internaționale în hoteluri de 3, 4 și 5 stele. Joburile disponibile sunt entry și middle level, în toate departamentele din cadrul unui hotel: de la Front Office (recepționer de hotel, asistent recepție, bell boy), până la Housekeeping (cameristă, personal curăţenie), Food & Beverage (restaurant, servire, bar, bucătărie), Spa, Entertainment, Mentenanţă. În privința salariilor, în Marea Britanie tinerii vor câştiga min. 6,50  LIRE BRUT/oră (echivalentul a 8.7 EURO/oră), ceea ce înseamnă un câștig lunar între 1000-1500 LIRE BRUT/lună (1350 – 2000 EUR/lună), cazarea şi mesele fiind asigurate contra-cost. Tinerii fără experienţă care vor fi angajați în Grecia sau Cipru vor putea câștiga începând cu 480 EURO NET/lună, cazarea și cele trei mese pe zi fiind asigurate gratuit de către angajatori. Candidaţii cu experienţă care vorbesc limba germană sau rusă pot câştiga salarii între 700 şi 1000 EURO NET/lună.

“Alegem să angajăm tineri din România pentru că sunt serioși, învață repede, vorbesc mai multe limbi străine, se adaptează uşor şi sunt muncitori. Tinerilor pasionaţi de industrie, le oferim şansa de a avansa în cadrul companiei, avem astăzi chiar manageri de departamente români.” – a declarat Dl. Dino Tano, General Manager al lanţului Constantinou Hotel Group din Cipru.

“Hotelurile noastre vă permit să dezvoltaţi cariera într-un mediu dinamic, cu oportunități interesante pentru dezvoltare personală și profesională. Există, de asemenea, multe alte beneficii, un contract pentru o perioadă de 12 luni cu posibilitate de prelungire cu acordul părţilor, mese gratuite în timpul programului de muncă, reduceri pentru serviciile şi produsele oferite de hotel, concediu plătit 28 de zile/an, traininguri şi programe de dezvoltare profesională, distincţii pentru rezultate excelente (exemplu: distincţia Employee of the month).” – a declarat Dl. Christopher Clarke reprezentantul unui lanţ hotelier din Marea Britanie.

 

ÎNSCRIERI

Pentru a obţine un loc de muncă, primul pas este să aplici online la www.happysummer.ro/apply, apoi să susţii interviul de selecţie în limba engleză. Candidatii selectaţi vor semna contractul cu angajatorul înainte de plecare, vor beneficia de organizarea călătoriei şi asistenţă informaţională pe toată perioada programului din partea ICEPWORLD. Mai multe informaţii: www.happysummer.ro/targ-cariere.

De ce o carieră în industria turismului?

Industria turismului și ospitalității este cel mai mare angajator din lume, cu ambiția de creștere și dezvoltare continuă. În 2013 această industrie a generat 9,5% din PIB la nivel global, iar previziunile sunt de crestere 4.2%/an. În prezent, 8,9 % din numărul total al angajaţilor la nivel global lucrează în această industrie (peste 265 de milioane de oameni). Conform World Travel and Tourism Council, până în 2024, 1 loc de muncă din 10 va fi in industria turismului (10,2% din totalul locurilor de muncă).

Despre ICEPWORLD GROUP

Icepworld este o companie specializată în recrutare și formare profesională în industria ospitalității, care oferă programe de schimb intercultural, locuri de muncă și programe de studii în Europa, SUA și Canada, precum și programe de formare profesonală în turism și industria hotelieră cu dublă cerificare (europeană și americană). Având o experiență de peste 10 ani pe piața din România și aproape 30 de ani la nivel international, Icepworld a ajutat peste 7000 de tineri să își construiască o carieră de succes în turism.

INFO

ICEPWORLD MOLDOVA

A: Str. M. Costachescu Nr.3, Etaj 1, Iasi

Tel/Fax: 0332 140087

E: [email protected],  [email protected]

FB: www.facebook.com/icepworld

ID Messenger&Skype: icepworld_iasi

 

Sursa: www.iasifun.ro

 
 

 

Mii de locuri de muncă pentru ieşeni

În această perioadă, reprezentanţii Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Iaşi au făcut publică lista locurilor de muncă anunţate de angajatorii ieşeni dar şi de cei din afara graniţelor ţării, respec...
de
 

 
 

Locuri de muncă disponibile pentru ieşeni

Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţelor de Muncă din Iaşi a pus la dispoziţia ieşenilor lista locurilor de muncă vacante în această perioadă. Celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă li se oferă aproape 1500 ...
de
 

 
 

Terminal nou la Aeroportul Iaşi

În urmă cu câteva zile, conducerea Aeroportului Internaţional Iaşi a anunţat inaugurarea noului terminal pentru pasageri. La evenimentul ce va avea loc sâmbătă, sunt invitate oficialităţi locale, dar şi de la Bucure...
de
 

 

 

Ieşenii au căldură în calorifere

Din cauza temperaturilor scăzute din ultima perioadă, ieşenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare au de sâmbătă căldură în calorifere. Cu toate acestea, nu toţii locatarii vor să beneficieze încă de a...
de
 

 
 

Mii de pelerini, prin ploaie, pe Calea Sfinţilor

Au îndurat vântul rece şi ploaia, arătând că vremea rea nu poate sta în calea credinţei lor. Mii de credincioşi au luat parte duminică seară la procesiunea Calea Sfinţilor, în care moaştele Sfintei Cuvioase Parasc...
de
 

 
 
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi