Educatie

februarie 25, 2015
 

Simpozion Național de Astrologie „Ritmuri Astrale”, în martie, la Iași

Mai multe articole de »
Postat de:
Etichete: , , , ,

Cabinetul de astrologie Astro Mercur şi Revista Glare vă invită să luați parte la Simpozionul Naţional de Astrologie „Ritmuri Astrale – Echinocţiul de primăvară 2015”, ajuns la ediţia a patra, se va desfășura în zilele de 21 și 22 martie 2015 la Iași, în Congress Hall – Palas Mall. De asemenea, în cele două zile va fi și o expoziție de carte astrologică  realizată în parteneriat  cu Maya – Concept Iași. Conferința de presă a evenimentului va avea loc vineri 20 martie, de la ora 16.00.

Programul manifestării este următorul:

Sâmbătă 21 martie 2015 – Complex Palas, sala de conferințe Verdi

10.00-13.00

Sesiune dedicată publicului necunoscător de astrologie, cu conferințe ce vor prezenta subiecte pentru popularizarea cunoașterii astrologice, cu o mare parte (cel puțin o oră, la final) dedicată discuțiilor libere cu publicul, prin preluarea întrebărilor din public (cu caracter general) și răspunsuri oferite de astrologii participanți la eveniment. Intrarea publicului este liberă.

14.30-18.00

Sesiune dedicată publicului cunoscător de astrologie. De asemenea în ultima parte se va aloca un timp important discuțiilor libere cu publicul. Intrarea este gratuită.

 

Duminică 22 martie 2015 – Complex Palas, in spațiul liber din fața Librăriei Cărturești.

 

10.00-14.00

Sesiune dedicată interacțiunii cu publicul –prezentare interactivă cu subiectul

“Cum folosim anul 2015 – momente și etape importante pentru evoluție”, urmată de:

–         discuții publice, cu preluarea întrebărilor din public și răspunsuri din partea astrologilor,

–         discuții particulare, sesiune de consultanță astrologică la cerere, cu astrologii prezenți la eveniment (care vor dori să ofere consultații).

Intrarea publicului este gratuită.

 

Cei care doresc să prezinte lucrări în cadrul conferinţelor sunt rugaţi să menţioneze acest lucru la înscriere – titlul lucrării şi timpul necesar prezentării, dar nu mai mult de 25 de minute, pentru a asigura și timpul necesar discuțiilor pe marginea subiectelor prezentate. Lucrarea va fi trimisă prin email, până la data de 10 martie, urmând a fi inclusă în materialele simpozionului, pe suport informatic şi în volumul cu materialele simpozionului. Textul va fi redactat în Word, font Times New Roman, corp 12, cu diacritice.

 

Complexul Hotelier Moldova este partener al evenimentului şi oferă cazare pentru participanţi, pentru nopţile din 20/21 martie şi 21/22 martie la următoarele tarife :

  1. Cameră double-twin  : 190 lei/cameră/noapte cu mic dejun inclus (pentru doua persoane).
  2. Cameră triplă : 248 lei/cameră/noapte cu mic dejun inclus (pentru trei persoane).
  3. Cameră double-pat matrimonial : 144 lei/cameră/noapte cu mic dejun inclus.

 

Tarifele includ TVA și taxa locală, mic dejun, acces parcare, internet în cameră și în spațiile comune, acces gratuit la Piscină şi Clubul de fitness MOVING din cadrul hotelului, acces și consumație din partea casei la sala de jocuri Million, precum și alte facilități pe care le găsiți pe site-ul www.hotelmoldovaiasi.ro . Rezervările pentru cazare se fac prin organizatorii evenimentului, la înscriere.

 

Participarea la eveniment presupune plata unei taxe de 100 de lei care include asigurarea următoarelor:

 – Materiale simpozion

– Volumul simpozionului care va include prezentarea participanţilor  (Nume, foto şi date de contact),  lucrările prezentate în cadul simpozionului, precum şi alte studii pe teme astrologice, variante de publicitate pentru cei care doresc acest lucru.

– materiale publicitare.

–         Înscrierea în programul de consultanţă pentru public – a doua zi a simpozionului.

–         Participare la întâlnirea cu jurnaliştii.

–         Participare la expoziţia de carte – prezentare volume proprii.

–         Pauze  cafea-ceai în timpul desfăşurarii simpozionului.

–         Asigurare transport de la şi către gară /autogară /aeroport.

Taxa nu include şi masa (ca la ediţiile anterioare). Participantii înscrişi vor primi prin e-mail variante de meniu dintre care vor alege ce vor dori pentru cina de vineri seara 21 martie şi pentru prânzul şi cina de sâmbătă 22 martie (pentru operativitate).

 

Fiecare astrolog participant va fi prezentat cu date de contact în:

  • Volumul simpozionului (tipărit în 250 de exemplare);
  • pagina Facebook a simpozionului : Ritmuri Astrale – Simpozion de Astrologie ;
  • revista Glare, la adresa www.glaremagazine.ro;
  • Astro Mercur, la adresa www.astromercur.ro ;
  • “Ritmuri Astrale”,  pagină web care va fi lansată cu ocazia evenimentului – detalii la simpozion.

 

Secțiunea programului dedicată consultanţei pentru public se va derula pe 22 martie între orele 10.00-14.00, în paralel cu prezentarea interactivă dedicată publicului. Astrologii care vor opta pentru această parte din program, vor avea la dispoziție un spațiu amenajat pentru oferirea consultației în cadrul Complexului Palas, în fața Librăriei Cărtureşti.

 

Taxa de participare se poate achita până la data de 11 martie 2015, în contul :  RO09INGB0000999904035173 deschis la ING Bank Iaşi

PFA SIMION IOANA ELENA

Cod identificare fiscală : 31507144

Vă rugăm să transmiteţi şi datele de facturare (persoanele fizice -seria şi numarul CI).

 

Detalii de organizare și derulare a evenimentului şi pe pagina facebook a simpozionului : Ritmuri Astrale – Simpozion de Astrologie.

 

 
 

 

Victorie categorică în Copou

CSMS Iași a reușit o partidă perfectă împotriva formației CSU Craiova, în etapa a V-a din play-out-ul Ligii 1, în fața a 10.000 de ieșeni care au umplut stadionul „Emil Alexandrescu” din Copou. CSMS a câștigat c...
de
 

 
 

La un meci de play-off

CSMS Iași va juca în ultima etapă din sezonul regulat un meci capital pentru accederea în play-off-ul Ligii I. Trupa lui Nicolo Napoli se va duela mâine, în deplasare, cu formația Steaua București. Înaintea acestui mec...
de
 

 
 

Chirica a mai reglementat nişte intersecţii

Municipalitatea a anunţat noi reglementări de fluidizare a traficului din Iaşi prin autorizarea priorităţii de dreapta sau afişarea de verde intermitent pentru patru mari intersecţii din Iaşi. Proiectul „Sistemul de M...
de
 

 

 

Crucea Roşie a primit prima ambulanţă

La sfârşitul anului 2015, Crucea Roşie, filiala Iaşi a primit prima ambulanţă, adusă din Italia. Din 2016, această autoutilitară va fi pusă în funcţiune.Totodată, reprezentanţii Crucii Roşii speră să li amplifi...
de
 

 
 

Ajunşi la spital cu arsuri grave

Tot mai multe cazuri disperate ajung zilnic la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul ,,Sf. Spiridon” Iaşi. Doi bărbaţi din judeţul Suceava au fost transportaţi în stare gravă la spital, după ce au suferit a...
de
 

 
 
Marmura iasi Promovare online Carucioare copii suplimente nutritive & pro nutrition Granit iasi